Contact informatie

Industrielaan 8 A
9990 Maldegem
T: 050 72 71 70
F: 050 71 83 33

Meer informatie

Op verzoek van de Procureur des Konings te Gent mevrouw VAN PRAET wordt gevraagd uit te kijken naar de genaamde NONCLE Séverine geboren op 28 augustus 1972. Séverine verliet op 14 oktober 2014 omstreeks 21.00 uur de ouderlijke woning te Maldegem - Middelburg. Sedertdien is elk spoor bijster.
Betrokkene is niet in het bezit van een GSM toestel en beschikt niet over geld. Zij heeft mogelijks wel een bankkaart in haar bezit.

Lees meer →

Een werkstraf voor de ene en zes maanden cel plus het levenslang verbod om dieren te houden voor de tweede. Het parket was gisteren niet mals voor de twee daders die hondje Tommy met een koord om de nek door de kamer zwierden en dumpten in het kanaal. Dit artikel stond gisteren in het Nieuwsblad.

 

Het artikel is terug te vinden via Nieuwsblad online, regio Maldegem.

Deze namiddag is in het gemeentehuis van Maldegem een uiteenzetting gegeven over ICT voor politiediensten. Het unieke aan deze vergadering was, dat de korpschefs en ICTers van de lokale politiediensten van Oost- en West- Vlaanderen elkaar ontmoetten. Oost en West waren even verenigd, en Maldegem was heel even het middelpunt van Vlaanderen.

Op de website www.jobpol.be is momenteel een inschrijvingsformulier voor Agent van Politie beschikbaar.

Lees meer →

De personeelsvergadering van 29 september 2014 bevatte een druk programma:

Twee nieuwe inspecteurs, Kwinten Du Priez en Maaikel Coens legden de eed af in aanwezigheid van de Burgemeester

Drie medewerkers, Eddy De Jaeger, Rik De Craemer en Dany De Bondt kregen een oorkonde als blijk van erkentelijkheid voor de jaren van dienst

Charlotte Kempinck werd officieel uitgewuifd gezien ze vanaf november mobiliteit maakt naar de federale politie

en

het pensioen van Marc Kaes werd gevierd.

Ik wens iedereen te bedanken voor hun inzet en aanwezigheid en wens hen veel succes.