Contact informatie

Industrielaan 8 A
9990 Maldegem
T: 050 72 71 70
F: 050 71 83 33

Meer informatie

Vandaag werd er met medewerking van een helicopter van de Federale politie verder gezocht naar de vermiste persoon Noncle Severine.

Lees meer →

De gouverneur-generaal van Canada, de heer David Johnston, heeft vandaag om 08.45 u een bezoek gebracht aan het Canadese Kerkhof te Maldegem. Er werden 8 lokale politie ambtenaren ingezet om de ordedienst vlot te laten verlopen. De Federale politie verzorgde de begeleiding van de kolonne. Jammer genoeg werd een bezoeker van de dienst na de plechtigheid onwel ter hoogte van de Hoogen Pad. De 81 jarige Maldegemenaar werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Morgen zal de N 9 tussen het kruispunt Oude Weg/Prins Boudewijnlaan en  Zeelaan/Balgerhoeke van 08.15 u tot 10 u afgesloten worden.

Gelieve hier rekening mee te houden en een alternatieve route te kiezen om het verkeershinder tot een minimum te beperken.

Aan een veilige en leefbare samenleving, werken we samen!   

Op verzoek van de Procureur des Konings te Gent mevrouw VAN PRAET wordt gevraagd uit te kijken naar de genaamde NONCLE Séverine geboren op 28 augustus 1972. Séverine verliet op 14 oktober 2014 omstreeks 21.00 uur de ouderlijke woning te Maldegem - Middelburg. Sedertdien is elk spoor bijster.
Betrokkene is niet in het bezit van een GSM toestel en beschikt niet over geld. Zij heeft mogelijks wel een bankkaart in haar bezit.

Lees meer →

Een werkstraf voor de ene en zes maanden cel plus het levenslang verbod om dieren te houden voor de tweede. Het parket was gisteren niet mals voor de twee daders die hondje Tommy met een koord om de nek door de kamer zwierden en dumpten in het kanaal. Dit artikel stond gisteren in het Nieuwsblad.

 

Het artikel is terug te vinden via Nieuwsblad online, regio Maldegem.