Overzicht feiten weekend

Zo 17.03.2019 - 13:46

Vrijdagmiddag bood de 12-jarige Ash zich aan op het politiebureau. Hij had in de buurt van de Gidsenlaan een gsm, een bankkaart en een kleine geldsom gevonden. Hij leverde alles netjes in bij de politie die de voorwerpen intussen kon terugbezorgen aan de benadeelde. Met dank aan de eerlijke vinder!

In de nacht van zaterdag op zondag reed in de Dinantstraat een auto in een tuinafsluiting. Een verlichtingspaal werd eveneens beschadigd. De bestuurder bleef niet ter plaatse maar getuigen konden een Nederlandse nummerplaat noteren. Zaterdagmiddag bood de autobestuurder zich alsnog aan bij de benadeelde in een poging om alles in der minne te regelen. Hij wou snel zelf een herstelling uitvoeren maar daar kon benadeelde zich niet in vinden. PV uit hoofde van vluchtmisdrijf werd opgesteld.

Zondagnacht omstreeks 1 u zette de interventieploeg in de Koning Leopoldlaan een personenauto aan de kant. Bestuurster stuurde onvast. Goed opgemerkt door de ploeg want bleek dat bestuurster stuurde onder invloed van alcohol. Zij diende haar rijbewijs in te leveren voor een periode van 6 u. De geldboete volgt.

Contacteer ons

Dringende politiehulp
101

Algemene informatie
050 72 71 70