Laatste nieuws

Online Loket politie

MOVING FOR SOLIDARITY

23 SEPTEMBER 2017 - NEVELE

DE FOLDER VIND JE OP ONDERSTAANDE LINK

 

MOVING FOR SOLIDARITY

 

 

 

Schrijf je in en je wordt verwittigd bij noodsituaties via deze link:  http://be-alert.be/nl

APP

De app 112 BE is een van de mogelijkheden om de noodcentrales te contacteren als je in nood bent en dringend hulp nodig hebt van brandweer, ambulance en/of politie in België.
Het belangrijkste voordeel van deze app is dat je de noodnummers niet moet onthouden en je deze dus ook niet kan vergeten als je in paniek bent. Je klikt gewoon op het icoontje van brandweer, ambulance of politie afhankelijk van welke hulp je nodig hebt.

Natuurlijk blijven de noodcentrales ook bereikbaar via vaste telefoon en GSM

HET JAARVERSLAG 2016 IS KLAAR

 

Volg de link! 

 

VEEL LEESPLEZIER.

 

JAARVERSLAG

POLITIE ONDERSTEUNT PROJECT CYBERSIMPEL

Dat we niet meer om de digitale wereld heen kunnen en dat die evolutie onverbiddelijk en steeds sneller doorgaat, zal niemand meer verbazen. Enerzijds is dat goed, want de technologie maakt ons leven nu eenmaal een stuk gemakkelijker. Anderzijds rijst de vraag of we wel voldoende stilstaan bij de mogelijke gevaren…

In dit kader hebben google en test-aankoop het cybersimpel project gelanceerd. Dit initiatief heeft als doel een veiliger internet te bevorderen en de consument te sensibiliseren om zichzelf te beschermen tegen de risico's van het net.

Als partner in de preventie van cybercrime, ondersteunen wij https://www.cybersimple.be/nl maar al te graag. Dit platform biedt – voor alle leeftijdsgroepen - heel wat praktische informatie om op een veilige en verantwoorde manier op het net veilig surfen. Zeker een bezoekje waard dus!