Laatste nieuws

Online Loket politie

 

Het jaarverslag 2017 kan je lezen via onderstaande link.

Veel leesplezier!

 

Jaarverslag 2017

De wijkposten in Lovendegem, Waarschoot en Nevele zijn op 30 april uitzonderlijk gesloten.

 

POLITIE BEVRAAGT OPNIEUW VEILIGHEIDSGEVOEL

Vanaf midden maart 2018 wordt de nieuwe editie van de veiligheidsmonitor gelanceerd. Ook onze politiezone LoWaZoNe heeft ervoor gekozen om deel te nemen aan deze (nationale)  

bevolkingsbevraging over verschillende veiligheidsthema's.  Via dit kanaal kan u als burger worden bevraagd over uw onveiligheidsgevoel, buurtproblemen, preventie, het slachtofferschap en de kwaliteit van het politieoptreden.  Het initiatief wordt georganiseerd door de politie in samenwerking met FOD Binnenlandse Zaken en de lokale besturen. 

De verzamelde informatie bevat waardevolle indicatoren voor de uitwerking van het toekomstige veiligheidsbeleid van uw gemeente. Wij vragen u dan ook om deze Veiligheidsmonitor gunstig te onthalen en de nodige tijd te nemen om de vragen van de enquête te beantwoorden. Uw medewerking is dus van groot belang. Deelnemen kan eenvoudig, online via internet of via een vragenlijst op papier. Uw antwoorden worden volledig anoniem verwerkt.

Praktisch gezien zullen de verschillende vragenlijsten betreffende de Veiligheidsmonitor vanaf half maart van dit jaar worden verspreid. De personen die via een statistische toevalssteekproef worden geselecteerd zullen de enquête in de bus krijgen. De resultaten worden begin 2019 verwacht zodat deze kunnen worden opgenomen in de nieuwe beleidsplannen.

Alvast dank voor uw participatie ! 

 

FLITSEN IN SCHOOLOMGEVING ZONE 30

 

2017-12-18_flitsen schoolomgeving zone 30.pdf

MOVING FOR SOLIDARITY

23 SEPTEMBER 2017 - NEVELE

DE FOLDER VIND JE OP ONDERSTAANDE LINK

 

MOVING FOR SOLIDARITY