Herinnering: Een job bij de politie, dat geeft zin aan je carrière!

De politie werft elk jaar nieuwe medewerkers aan. Wist je dat de politie één van de grootste werkgevers in het land is? De politie speelt verschillende rollen in onze samenleving en ze zijn allemaal even essentieel. We zijn daarom voortdurend op zoek naar collega's met de meest gevarieerde achtergrond.

Voor gelijk welke functie garandeert de politie als werkgever een loopbaan vol mogelijkheden en verantwoordelijkheden.

Bij ons krijg je heel veel kansen om je te ontplooien. Je ontdekt zelf waar je jouw talent het best kunt ontwikkelen en waar je het sterkst in bent. Als wijkagent sta je dicht tussen de bevolking en ken je de mensen en hun problematieken. Als lid van de interventiedienst kom je elke dag bij mensen die dringende politiehulp nodig hebben. Bij de verkeersdienst draag je in het bijzonder bij aan de verkeersveiligheid en verkeersleefbaarheid. Bij de sociale politie bekommer je in het bijzonder om slachtoffers van ernstige feiten en om situaties waar mensen het op sociaal vlak moeilijk hebben. Heb je een echte speurneus, dan is de recherche misschien wel iets voor jou.

Daarnaast zijn er nog héél veel andere mogelijkheden binnen de politie. Trouwens, binnen elke job is het elke dag iets anders. Van variatie gesproken !

Wat verwachten we van je?

Je werkt goed en graag in team, maar je kunt ook zelfstandig werken. Je bent geen type dat bij de pakken blijft zitten. Wel iemand die flexibel en zelfzeker met alle mogelijke situaties omgaat. En bovendien heb je een goede fysieke conditie.

We hebben niet enkel behoefte aan politieambtenaren (van agent tot commissaris) maar ook aan ondersteunend burgerpersoneel zoals bijvoorbeeld informatici, boekhouders, maatschappelijk assistenten en andere specialisten.

Ben jij de geknipte persoon om de politie te versterken ? Neem dan zeker al een kijkje op de website www.jobpol.be

Infodag rekrutering

Op zaterdag 17 oktober 2015 om 10.00 uur wordt in het commissariaat van de lokale politie Assenede-Evergem, Kapellestraat 1 in Evergem door de beroepenvoorlichters een infosessie gegeven waar alle mogelijkheden en voorwaarden voor een job binnen de geïntegreerde politie haarfijn worden uitgelegd.

Heb je interesse? Kom dan vooral langs! Om praktische redenen vragen we wel om vooraf in te schrijven. Dit kan telefonisch via 09/257.00.10 of per mail naar politie@assenede-evergem.be. Vermeldt zeker jouw naam, adres en telefoonnummer.