Woninginbraken

Het semi-residentieel karakter van onze gemeenten en de nabijheid van grote verkeersassen maken onze zone aantrekkelijk voor criminelen. Daarom heeft politiezone Schelde-Leie een actieplan woninginbraken. Dit betekent dat er, naast de dagelijkse werking, extra inspanningen gedaan worden om woninginbraken tegen te gaan.

Lees meer →

Verkeersongevallen

Elke dag levert onze verkeersdienst heel wat inspanningen om toe te zien op de verkeersleefbaarheid in onze politiezone. Met de verkeersslachtoffers als enige bezorgdheid. Controles blijven onvermijdelijk, aangevuld met sensibilisering en vorming. Daarom heeft politiezone Schelde-Leie een actieplan verkeersongevallen. Dit betekent dat, naast de dagelijkse werking, extra inspanningen gedaan worden om verkeersongevallen met gewonden te beperken.

Lees meer →

Onze campagnes

Inbraken en verkeersveiligheid zijn de prioriteiten in onze politiezone. Dat betekent dat wij - als één schakel uit de keten - extra inspanningen leveren om deze fenomenen te helpen indijken. Daarom vestigen wij er regelmatig aandacht met onze campagnes, zoals bv. de Donkere Dagen campagne, flitsmarathon,...