wijkdepinteHet onthaal van het wijkcommissariaat van De Pinte sluit van donderdag 28 juli t.e.m. vrijdag 26 augustus door uitzonderlijke omstandigheden. Voor aangiftes, klachten, meldingen, vragen,... kan je terecht op het onthaal van het hoofdcommissariaat in de Florastraat 19 in De Pinte (openingsuren). Onze excuses voor dit tijdelijk ongemak.

Vanaf maandag 29 augustus gaat het onthaal in het wijkcommissariaat terug open.

Lees meer →

wapenDe wapendienst van politie Schelde-Leie sluit van woensdag 27 juli t.e.m. woensdag 17 augustus. Vanaf donderdag 18 augustus is de wapendienst terug open: contact en openingsuren.

Voor niet-dringende zaken kan je mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Lees meer →

pzscheldeleieZondagmiddag 10 juli organiseerde de politie van Schelde-Leie een inval in de afterclub Babylon in Zevergem. Bij 8 personen werd er drugs aangetroffen: zij kregen elk een minnelijke schikking opgelegd voor een totaalbedrag van net geen 3000 euro.

Lees meer →

verkeersactieAfgelopen vrijdag-, zaterdag- en zondagnacht hield de verkeersdienst van politie Schelde-Leie een alcohol- en drugscontrole. Dit zijn de resultaten:

Lees meer →

bel101-lowresOp onze nationale feestdag, op donderdag 21 juli, zijn al onze commissariaten gesloten.

Op vrijdag 22 juli maken de wijkcommissariaten de brug, het hoofdcommissariaat blijft die dag echter open van 8u tot 20u.

Lees meer →