Infoavond inbraakpreventie in Melle

Inbraakpreventie

In het kader van diefstalpreventie en preventie in het algemeen organiseert het gemeentebestuur van Melle een infoavond in samenwerking met de lokale politie Regio Rhode & Schelde. Tijdens deze infoavond willen we de inwoners van Melle en Gontrode informeren over diefstalpreventie en de initiatieven die daaromtrent kunnen genomen worden. Het moet finaal de bedoeling zijn dat politie en burgers de handen in elkaar slaan om inbraken en andere onveiligheidsfenomenen te voorkomen.

Deze infoavond vindt plaats op woensdag 22 mei 2019 om 19u30 in de zaal van het Gildenhuis, Merelbekestraat 99 te Melle.

Burgemeester Dirk De Maeseneer zal de avond inleiden, gevolgd door enkele sprekers van de lokale politie met een toelichting over de buurtinformatienetwerken en de stand van zaken rond inbraken en diefstallen in onze zone. Voorts zal korpschef Yves Asselman de politionele initiatieven die men hieromtrent neemt verder belichten en geeft hij u ten slotte ook enkele interessante tips rond inbraakpreventie mee.

Wij heten u van harte welkom!

Burgemeester Dirk De Maeseneer

1ste Hoofdcommissaris Yves Asselman, Korpschef