loop niet te koop-bannerDe koopjesperiode, de zomervakantie en de hittegolf maken ons kwetsbaar voor zakkenrollers en gauwdieven. Een diefstal is gemakkelijk gebeurd, maar ook gemakkelijk te voorkomen! De federale preventiecampagne 'Loop niet te koop met je waardevolle voorwerpen' geeft tips en nuttige informatie om je beter te beschermen wanneer je onderweg bent of je in een menigte bevindt.

Lees meer →

caravan-clipartHoeveel personen mag ik dan meenemen? Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord op donderdag 2 juli van 8 tot 12 uur. Dan houdt de wegpolitie Oost-Vlaanderen, meer bepaald de Verkeerspost van Wetteren, een preventieve actie.

Afspraak op de Verkeerspost Wetteren, Poortelos 6, 9230 Wetteren voor alle informatie over de boorddocumenten,  rijbewijzen en veilig op reis met mobilhomes of voertuigen met caravans.

Laat er je voertuig vrijblijvend controleren en wegenHier vind je de flyer van de Verkeerspolitie Post Wetteren.

De ATS Run was op zondag 28 juni 2015 aan haar 8ste editie toe. Deze recreatieve aflossingsmarathon wordt georganiseerd door de ATS Groep, de gemeente Merelbeke, de Atletiekvereniging STAX en jouw Politiezone Regio Rhode & Schelde.

Er was een Kids Run, een Ediken en een individuele run van 5 en 10 km. Er wordt steeds gelopen voor het goede doel. De opbrengst van editie 2015 gaat naar de vzw De Heide in Merelbeke en het Multifunctioneel Centrum Sint-Jozef in Gent.    

15-06-28-ats07

Lees meer →

De laatste zondag van juni is traditioneel de zondag van de kleine kermis in Merelbeke-Centrum. Van donderdag 25 juni tot en met maandag 29 juni worden heel wat activiteiten georganiseerd. Dat brengt wat verkeersmaatregelen met zich mee en zal parkeren beperkt worden. Zo vindt de ATS-run plaats op zondag en zal de Hundelgemsesteenweg in het centrum afgesloten op zondag 28 juni van 11.30 tot 23 uur.

Voor een overzicht van alle verkeersmaatregelen klik je hier.

atsbanner 

15-06-01 melle17 juni 2015 - Donderdag verhuist de wijkwerking van de politiezone Regio Rhode & Schelde naar de Brusselsesteenweg 150, 9090 Melle. Vanaf vrijdag kan iedereen terecht aan het onthaal voor alle politionele dienstverlening en gelden volgende openingsuren:

Lees meer →