16-06-23 eedaflegging eric vandeputte23 juni 2016 - De politiezone Regio Rhode & Schelde heeft een nieuwe directeur operaties. Vanaf 1 juli 2016 neemt commissaris Eric Vandeputte zijn nieuwe functie in ons korps op.

Lees meer →

internetfraudeMet de regelmaat van de klok krijgen wij de melding dat er phishingmails (valse, frauduleuze mails) circuleren of dat mensen het slachtoffer werden vaninternetfraude. Wie zo een email ontvangt doet er best aan de mail te negeren en zeker niet te klikken op de aanwezige linken.

Lees meer →

16-04-28-save-label-0229 april 2016 - Gisterenavond kregen de gemeente Destelbergen en de politiezone Regio Rhode & Schelde het SAVE-label uitgereikt in naam van de organisatie Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK). Na de ondertekening van het SAVE-charter in 2014, was dit de bevestiging van het engagement om samen te blijven werken aan verkeersveiligheid.

Lees meer →

25 maart 2016 - Vrijdagnamiddag 18 maart 2016 werden 6 nieuwe wijkvoertuigen geleverd aan de politiezone Regio Rhode & Schelde. De politiezone koos voor een Skoda Fabia Combi Classic, in navolging van de Skoda Roomster, door de goede prijs-kwaliteitverhouding en dankzij de goede ervaringen op gebied van ruimte en comfort. De wagens verschijnen vanaf volgende week op de straten van Destelbergen, Melle, Merelbeke en Oosterzele.

Lees meer →

enquete site

Jaarlijks voert de Studiedienst van de Vlaamse Regering een onderzoek uit bij de bevolking. Zij bevragen uiteraard niet iedereen. De gemeente Merelbeke (inwoners van 18-jaar of ouder) maakt dit jaar deel uit van de steekproef. Politiezone Regio Rhode & Schelde laat weten dat we op de hoogte zijn van dit onderzoek en dat de enquête te vertrouwen is!

Lees meer →