15-07-27 collegaOnze politiezone is op zoek naar drie gemotiveerde nieuwe medewerkers.

Volgende plaatsen zijn momenteel vacant:
- één hoofdinspecteur van politie > interventiedienst
- één hoofdinspecteur van politie > dienst verkeer
- één inspecteur van politie > lokale recherche

De uiterste datum voor het indienen van de kandidaatstellingen werd vastgelegd op 14 augustus 2015. Veel succes!

Lees meer →

Het provinciebestuur van Oost-Vlaanderen organiseert in samenwerking met het Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen en diverse stadsbesturen cursussen weerbaarheid/zelfverdediging voor vrouwen in Gent, Aalst en Ronse.

weerbaarheidscursus

Lees meer →

afwezigheidstoezicht poster

Vertrek je op reis of verlaat je voor een langere periode je huis? Dan kan je als inwoner van de politiezone Regio Rhode & Schelde bij jouw politie gratis 'afwezigheidstoezicht' aanvragen.

De patrouilles nemen dan je woning op in hun toezichtlijst en controleren tijdens een rondgang of alles in orde is rond je woning. Dit kan zowel overdag als 's nachts zijn.

Lees meer →

fotowedstrijd-logoPolitiezone Regio Rhode & Schelde organiseert samen met de brandweer, de Zonale Misdaadpreventie Organisatie (ZMPO) en andere veiligheidsdiensten een Veiligheidsweekend op 31/10 en 1/11 in de Gemeentehallen van Merelbeke. Het is intussen al de vierde editie van dit gratis veiligheidsevent!

Lees meer →

loop niet te koop-bannerDe koopjesperiode, de zomervakantie en de hittegolf maken ons kwetsbaar voor zakkenrollers en gauwdieven. Een diefstal is gemakkelijk gebeurd, maar ook gemakkelijk te voorkomen! De federale preventiecampagne 'Loop niet te koop met je waardevolle voorwerpen' geeft tips en nuttige informatie om je beter te beschermen wanneer je onderweg bent of je in een menigte bevindt.

Lees meer →