tele-onthaalTele-Onthaal staat dag en nacht klaar om in alle anonimiteit iedereen in nood op te vangen via de telefoon (106) en chat (www.tele-onthaal.be). Praten over je problemen kan mee helpen zorgen dat ze niet zwaarder worden. Een gesprek met Tele-Onthaal kan je eerste stap zijn naar herstel of verdere professionele begeleiding. 

Lees meer →

logo faroek 0117 december 2014 - Deze avond om 22u10 wordt de 'first floor inbraak' in Destelbergen van afgelopen 7 november onder de aandacht gebracht in het opsporingsprogramma FAROEK op VTM. Drie verdachten werden toen gefilmd in de tuin van een villa in Destelbergen. De drie drongen het huis binnen en doorzochten de hele bovenverdieping, maar sloegen op de vlucht zodra het alarm afging.

Lees meer →

Op woensdag 24 december (Kerstavond) en 31 december (Oudejaar) sluiten de lokale onthalen (commissariaten Destelbergen, Melle en Oosterzele) om 12u en het centrale onthaal (commissariaat Merelbeke) om 16u.

Onze commissariaten zijn gesloten op donderdag 25 december en vrijdag 26 december 2014 (Kerstdag en 2de kerstdag) en op donderdag 1 januari (Nieuwjaarsdag) en vrijdag 2 januari 2015 (brugdag).

mooie-kerstballen

Voor dringende politiehulp kan je steeds terecht op het noodnummer 101.

speelopveilig112 december 2014 - De Politiezone Regio Puyenbroeck en de Politiezone Regio Rhode & Schelde (Destelbergen-Melle-Merelbeke-Oosterzele) slaan de handen in elkaar en zullen dit jaar extra waakzaam zijn tijdens de eindejaarsperiode tussen 10 december 2014 en midden januari 2015.

Er zal gericht gepatrouilleerd worden in de omgeving van handelszaken en warenhuizen. Dit project past volledig in de doelstellingen van het zonaal veiligheidsplan van de beide politiezones.

Lees meer →

11 december 2014 - Vandaag stond inbraakpreventie in de schijnwerpers met '1 dag niet', de eerste nationale actiedag tegen woninginbraken. Onze politiezone Regio Rhode & Schelde organiseerde vanaf de middag tot de avond een grootscheepse actie waarbij binnenkomend verkeer gecontroleerd werd op alle belangrijke invalswegen in Destelbergen, Melle, Merelbeke en Oosterzele. De politie zette hiervoor 35 medewerkers in, verzorgde een duidelijke aanwezigheid op de verschillende grote banen en steenwegen doorheen de zone en controleerde meer dan duizend voertuigen.

14-12-11-1dagniet-oosterzele

N42, Oosterzele

Lees meer →