bin

Op donderdag 8 oktober organiseert je lokale politiezone Regio Rhode & Schelde samen met de gemeente Melle een infovergadering voor alle geïnteresseerde inwoners. Iedereen is welkom in de raadzaal van het gemeentehuis om 19u30.

Onderwerp van de vergadering is preventie. Op het programma staan een uiteenzetting over diefstalpreventie door hoofdcommissaris Yves Asselman, de korpschef van onze zone, en een woordje uitleg over de (nieuwe) buurtinformatienetwerken van de gemeente Melle. Melle is namelijk de eerste gemeente binnen onze politiezone die volledig gedekt is door BIN’s (BIN Vogelhoek, BIN Melle Centrum en BIN Gontrode). Tijdens de vergadering is het eveneens mogelijk om je lid te maken van één van de verschillende BIN’s.

Lees meer →

15-07-27 collegaOnze politiezone is op zoek naar drie nieuwe medewerkers:

  • 1 hoofdinspecteur voor de wijkdienst
  • 1 inspecteur voor de interventiedienst
  • 1 inspecteur voor de wijkdienst

Als politiemedewerker kan je de mobiliteitscyclus 2015-04 raadplegen via:

  • Portal > Pol Info > PolDoc-Daily
  • DocPortal > Pol Info > Personeel > Mobiliteit en vacatures > Mobiliteitscyclus
  • internet: www.polsupport.be

De uiterste datum van het indienen van de kandidaatstellingen werd vastgelegd op 23 oktober 2015. veel succes!

safeonweb-mailsignature

Op 1 oktober 2015 tijdens de European Cyber Security Month lanceerden de publieke, private en academische sector een grote nationale cybersecuritycampagne in België. De campagne gaat over het gebruik van sterke wachtwoorden. Met een nieuwe website, een online mediacampagne en verschillende lokale acties wordt de hele maand campagne gevoerd.

Lees meer →

party-figures-silhouetteIn oktober organiseert de jeugddienst van Melle onder meer in samenwerking met Drugpunt Rhode & Schelde opnieuw de opleiding ‘Fuifcoaches’. Jongeren vanaf 16 jaar uit de hele zone kunnen hieraan deelnemen. Deze vorming wordt gratis aangeboden.

Lees meer →

15 sep ozSeptember 2015 - Sinds een paar weken ondergaat de wijkwerking Oosterzele een ware metamorfose. Naast een aantal opsmukwerken aan het gebouw op zich wordt ook de werking van de dienst grondig bijgestuurd. Alles kadert in een opwaardering van de wijkwerking in de politiezone. De reorganisatie van de wijk Oosterzele dient als proefproject en de goede punten worden nadien ook in de andere wijkcommissariaten Destelbergen, Melle en Merelbeke geïmplementeerd. Met de plannen wil de politiezone de wijkinspecteur dé spilfiguur bij uitstek maken in een goed werkende politieorganisatie ten behoeve van de burger.

Lees meer →