internet-verslaving-info

Omgaan met tieners is niet simpel voor ouders en andere opvoeders.

Een aantal verleidingen komen op zijn of haar pad waar ouders hun kinderen zo ver mogelijk vandaan willen houden. Maar dat is niet altijd mogelijk…

Alle informatie over deze informatie-avond kan je hier terugvinden.

internetfraudeMet de regelmaat van de klok krijgen wij de melding dat er phishingmails (valse, frauduleuze mails) circuleren of dat mensen het slachtoffer werden vaninternetfraude. Wie zo een email ontvangt doet er best aan de mail te negeren en zeker niet te klikken op de aanwezige linken.

Lees meer →

vuurwerk

Met de eindejaarsfeesten in het vooruitzicht wordt overal gretig vuurwerk aangekocht. Naar aloude traditie wordt rond de jaarwisseling het feestgevoel immers versterkt door het afvuren van dergelijke feestartikelen.
Om alles veilig en vlot te laten verlopen willen wij enkele regels opnieuw onder de aandacht brengen.


Lees meer →

06 december 2016 - De afgelopen weken worden op het grondgebied van de politiezone Regio Rhode & Schelde opnieuw meer inbraken vastgesteld. Vooral Destelbergen en Oosterzele werden door inbrekers geteisterd, maar ook in Melle en Merelbeke waren er diefstallen. De politie vraagt om waakzaam te zijn en bij het zien van verdachte gedragingen altijd onmiddellijk het noodnummer 101 te bellen.

Lees meer →

01 december 2016 - Hoewel fietsen goed is voor de gezondheid, zijn fietsers enorm kwetsbaar in het verkeer. Binnen de politiezone Regio Rhode & Schelde behoort het beheersen van de verkeers(on)veiligheid tot de absolute prioriteiten van het Zonaal Veiligheidsplan. Nu de donkere maanden er aan komen brengen wij het belang van de zichtbaarheid van fietsers graag nog eens onder de aandacht.

Lees meer →