2015 kidsfun 0428 februari 2015 - Op zaterdag 28 februari ging de jaarlijkse KidsFun door in de gemeentehallen van Merelbeke.

Deze activiteit, georganiseerd door de jeugdraad van Merelbeke, was opnieuw een schot in de roos.

Lees meer →

 

15-02-27 verkeersveilige dagVoor de 19de keer organiseerden de provinciegouverneur en de procureur-generaal op 27 februari een verkeersveilige dag in Oost-Vlaanderen. Onze politiezone deed uiteraard mee met uitgebreide controles op verschillende locaties binnen onze vier gemeenten Destelbergen, Melle, Merelbeke en Oosterzele.

RESULTATEN
Binnen onze politiezone werd de snelheid van 2342 voertuigen gecontroleerd; 39 bestuurders reden te snel. Bovendien werden 67 personen gecontroleerd op alcohol- of druggebruik in het verkeer. Bij één persoon werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken omdat hij positief testte op druggebruik. Tot slot werden ook nog processen-verbaal opgesteld voor een aantal andere verkeersinbreuken (rijden zonder rijbewijs, technische eisen,...). 

Lees meer →

25 februari 2015 - Woensdagvoormiddag kregen een aantal inwoners van Oosterzele verdachte personen aan de deur of ontvingen zij vreemde telefoontjes. Indien je vreemde gedragingen vaststelt, aarzel dan niet en bel steeds onmiddellijk het noodnummer 101.

Lees meer →

ats-run startHet laatste weekend van juni zal in Merelbeke voor de 8ste keer de ATS Run worden gelopen. Deze loopwedstrijd, georganiseerd door ATS Groep, de gemeente Merelbeke, onze politiezone en de loopvereniging STAX, brengt de laatste jaren heel wat lopers en joggers uit Merelbeke en omliggende gemeenten samen op dit sportief en recreatief evenement.
Hopelijk kunnen we jullie talrijk begroeten op zondag 28 juni 2015 !

Lees meer →

Ingevolge het dreigingsniveau voor politie- en justitiegebouwen en de verhoogde waakzaamheid in je politiezone, werden de openingsuren van onze commissariaten tijdelijk beperkt omwille van de nood aan ploegen op het terrein. Intussen zijn de oorspronkelijke onthaaluren van het centrale politiecommissariaat in Merelbeke opnieuw van kracht. De schrapping van de avondopeningsuren van de commissariaten in Destelbergen, Melle en Oosterzele blijft voorlopig gehandhaafd.

Klik hier voor een overzicht!

Lees meer →