nieuwbouw melle 1Na een traject van drie jaar gaat het nieuwe politiecommissariaat in Melle plechtig open in het weekend van 14 juni 2015.

Op vrijdagavond 12 juni wordt het politiehuis officieel ingehuldigd in aanwezigheid van de Ministers van Binnenlandse Zaken en Justitie en tal van andere genodigden.

Op zondag 14 juni doen we de deuren open en kan je een kijkje komen nemen in het commissariaat tussen 11 en 17u.

Lees meer →

phishing8 mei 2015 - We krijgen de melding dat er weer veel phishingmails (valse, frauduleuze mails) circuleren. Het is een bekend verschijnsel waarbij je een mail krijgt waarin je een boete of achterstand moet betalen. Intussen herkennen we mails van Lokale of Federale Politie met als onderwerp 'Gerechtelijk Arrondissement' of 'Herinnering'; van Proximus of Telenet met als onderwerp 'Uw betalingstermijn is verstreken'. Soms worden mails verzonden in naam van Intrum Justitia Nederland met een aanmaning tot betaling van een  telecomoperator of iets dergelijks.

Lees meer →

Op de politieraad van 27 april jl. in Destelbergen hebben drie nieuwe personeelsleden de eed afgelegd in handen van de voorzitter burgemeester Thienpont: inspecteur Kimberley De Lust  en de inspecteurs Yentl Bastiaen en Stijn Platteau.

Lees meer →

Vanaf vrijdag 1 mei 2015 gelden nieuwe openingsuren voor het politiecommissariaat aan de Windekekouter 54 te Oosterzele. Op dinsdag en donderdag zal deze wijkpost voortaan gesloten zijn (enkel bezoek op uitnodiging). Hier vindt u de aangepaste openingsuren.

Lees meer →

Een nieuwe trend waarmee onze maatschappij de laatste tijd wordt geconfronteerd is comazuipen. Hierbij drinken jongeren zoveel alcohol dat ze in een coma terechtkomen. Beangstigend hierbij is dat deze jongeren steeds jonger worden, we spreken zelfs over 14- en 15-jarigen!

Lees meer →