30 oktober 2011 - Zaterdagnacht reed een 28-jarige bezoeker van de discotheek 'Riva' aan de Damvalleistraat in Destelbergen tegen een stilstaande MUG- en ziekenwagen. Er raakte niemand gewond.

Omstreeks 02u30 kwamen de hulpdiensten ter plaatse aan de discotheek in Destelbergen. Zij waren opgeroepen omdat een 25-jarige jongeman uit Gent er op de parking over een betonblok gevallen was en buiten westen was. De MUG-wagen (een Volvo XC 90) en de ziekenwagen van life-care (een Chevrolet) parkeerden zich bij hun aankomst - met de blauwe zwaailichten aan - ter hoogte van de inrit van de parking. Een 28-jarige man uit Laarne wou op dat moment de parking verlaten. Toen hij - met de Ford Fiesta van zijn vriend - linksaf sloeg om naar de Dendermondesteenweg te rijden, reed hij met de linkerzijde van de Ford tegen de linkerflank van de MUG-wagen. De politie - die eveneens aanwezig was voor de eerste interventie - sprak de bestuurder aan en vroeg hem de wagen langs de kant te parkeren. Toen de bestuurder hiervoor rechts wou afdraaien en zich zo vóór de ziekenwagen wou plaatsen, raakte hij bij dit manoeuvre met de rechterzijde van de Ford de linkervoorzijde van de ziekenwagen. Gelukkig was er enkel stoffelijke schade!

De persoon die gevallen was op de parking werd overgebracht naar het AZ St.Lucas in Gent. Na verzorging mocht hij het ziekenhuis onmiddellijk verlaten...