Verkeershinder Vrombautstraat

Ma 11.09.2017 - 16:43
Vrombautstraat werken

Van maandag 11 september tot en met zondag 24 december wordt wegens rioleringswerken de Vrombautstraat, tussen de rotonde en de Roze, afgesloten in 2 fasen:

Fase 1 is het deel van de Vrombautstraat vanaf de Roze tot de Colruyt.
Fase 2 is het deel van de Vrombautstraat vanaf Peperstraat tot de Colruyt

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving wordt de rijrichting in de Roze niet omgedraaid omwille van veiligheid en bereikbaarheid.

Er wordt een omleiding voorzien via de Peperstraat-Bus-Kruiskenstraat-Vrombautstraat. Hierdoor wordt éénrichtingsverkeer ingevoerd in Kruiskenstraat in de richting van Bus-Vrombautstraat.

Persbericht donderdag 7 september 2017

Do 07.09.2017 - 15:18

Verkeersongeval
Woensdag 6 september omstreeks 18.00 uur werd de Politiezone Meetjesland Centrum in kennis gesteld van een verkeersongeval met lichamelijk letsel op de Ovonde in Eeklo. Ter hoogte van de Heilig Grafstraat kwam het tot een aanrijding tussen een bromfiets, bestuurd door een 50-jarige man uit Maldegem, en een personenwagen, bestuurd door een 55-jarige vrouw uit Eeklo. Op de bromfiets en in de wagen zat er telkens ook één passagier, respectievelijk een vrouw van 33 en een man van 24. De bestuurders legden een negatieve ademtest af. De bromfiets was links vooraan beschadigd, de wagen rechts achteraan. De bestuurder en passagier van de bromfiets werden licht gewond overgebracht naar AZ Alma.

Verkeersongeval
Donderdagochtend 7 september omstreeks 10.30 uur gebeurde er een ongeval in de Vrouwstraat in Kaprijke. Aldaar kwam een 44-jarige man ten val met zijn fiets en belandde zo in de gracht, vermoedelijk nadat hij een epilepsie-aanval kreeg. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en brachten de man over naar AZ Alma in Eeklo.

Hinder 70's Cycle Run Classic Sprint

Vr 01.09.2017 - 15:52
70s run

De 70's Cycle Run Classic Sprint vindt dit jaar plaats op zondag 3 september. Hierdoor is het verboden te parkeren & stil te staan en is de toegang verboden van 8 tot 20 uur in volgende straten of delen ervan:

Ringlaan, tussen de Industrielaan en Nieuwendorpe
Nieuwendorpe, va naf huisnummer 47 t.e.m. de Ringlaan

Er wordt een omleiding voorzien via kruispunt Ringlaan/Industrielaan - Industrielaan - Slachthuisstraat - kruispunt Nijverheidskaai/Slachthuisstraat/Nieuwendorpe en omgekeerd.