Persbericht donderdag 14 september 2017

Do 14.09.2017 - 16:20

Inbraak

Donderdagochtend 14 september meldde een vrouw een diefstal in haar garage in de Raverschootstraat in Eeklo. Ze constateerde dat haar fiets deze nacht uit haar garage was gestolen. De fiets stond op slot achter een afgesloten poort. Het slachtoffer heeft geen idee nopens de dader. De inbraak moet gebeurd zijn in de loop van de nacht van woensdag op donderdag.

Verkeersongeval

Donderdagmorgen 14 september werd de Politiezone Meetjesland Centrum in kennis gesteld van een verkeersongeval in de Boelare in Eeklo. Aldaar kwam het tot een aanrijding tussen een personenwagen Audi A3, bestuurd door een 28-jarige Eeklonaar, en een bromfiets klasse B, bestuurd door een 19-jarige man uit Gent, ter hoogte van de Teirlinckstraat. De jongeman kwam ten val en gaf aan pijn te hebben aan zijn been, hij zou zelf een arts raadplegen. Beide voertuigen waren beschadigd. Allebei de bestuurders legden een ademtest af, die negatief was.

Persbericht dinsdag 12 september 2017

Di 12.09.2017 - 15:17

Verkeersongeval

Op maandag 11 september werd een verkeersongeval gemeld op de Ringlaan in Eeklo.
Op de oprit richting Antwerpen verloor een 48-jarige vrouw uit Assende de controle over het stuur van haar Peugeot 207 en kwam in de gracht terecht.
In het voertuig zaten ook twee passagiers, een 23-jarige vrouw uit Assenede en een 23-jarige vrouw uit Zelzate. Ze werden overgebracht naar AZ Alma, ter verzorging. Er was geen ander voertuig betrokken bij het ongeval. Het voertuig moets getakeld worden.


Verkeersongeval

Dinsdag 12 september gebeurde er een verkeersongeval op de Ringlaan in Eeklo.
Een 22-jarige man uit Gent kwam er in de vangrail terecht nadat hij de expresweg verliet aan de afslag van Eeklo, komende van Zelzate. De man verloor de controle over zijn stuur waardoor het voertuig begon te slippen. Betrokkene werd niet gewond bij het ongeval. Hij legde een negatieve ademtest af. Het voertuig vertoonde schade aan de linker- en rechtervoorzijde.

Persbericht maandag 11 september 2017

Di 12.09.2017 - 11:01

Verkeersongeval
Zondag 10 september werd een 71-jarige man met zijn voertuig Mercedes tegengehouden, nadat hij een C1-bord negeerde in de Roze in Eeklo. De man diende zijn voertuig te verplaatsen voor de verdere afhandeling, maar botste tijdens het parkeren tegen een ander geparkeerd voertuig. Beide auto's werden beschadigd. De man diende een ademtest af te leggen, dewelke safe was.


Verkeersongeval
Maandagmorgen 11 september werd de Politiezone Meetjesland Centrum in kennis gesteld van een verkeersongeval op de parking van het nieuwbouwziekenhuis AZ Alma. Aldaar reed een 70-jarige man uit Zomergem achterwaarts hij tegen een paal. Het voertuig was niet langer rijvaardig en diende getakeld te worden.