Persbericht vrijdag 1 september 2017

Diefstal in handelszaak
Op donderdag 31 augustus 2017 kreeg de Politiezone Meetjesland Centrum melding van een diefstal in een handelszaak in de Stationsstraat in Eeklo. De eigenaar van optiek Matuszczak meldde dat er twee optische brillen gestolen werden, vermoedelijk rond 16 uur. Men heeft een vermoeden naar de daders, maar de camerabeelden zullen uitsluitsel moeten geven.


Verkeersongeval met overstekend wild
Vrijdag 1 september werd er een verkeersongeval gemeld op de Singel in Lembeke, in de richting van Vierweegse. Aldaar was een 60-jarige vrouw uit Evergem met haar voertuig Opel Tigra tegen een ree gereden, dit omstreeks 10.15 uur. De wagen werd beschadigd door de aanrijding, de bestuurster bleef ongedeerd. Het dier stierf ter plaatse.


Verkeersongeval
Vrijdagvoormiddag gebeurde er een verkeersongeval tussen twee voertuigen op het kruispunt van de Raverschootstraat met de Désiré Goethalsstraat. De Opel Agila van een 24-jarige vrouw uit Maldegem, en de Volkswagen Passat van een 40-jarige man uit Beernem waren niet langer rijvaardig na de aanrijding.
De twee partijen legden een negatieve ademtest af en vulden, met bijstand van een interventieploeg, het Europees Aanrijdingsformulier in.