Persbericht dinsdag 4 juli 2017

Beschadigingen
Op zaterdag 1 juli werd er melding gedaan van beschadigingen in Lembeke-Dorp. Een 60-jarige vrouw die er een krantenwinkel uitbaat, verliet haar pand die zaterdag omstreeks 19.00 uur. Wanneer zij kort na middernacht terugkwam, stelde ze vast dat haar glazen deur was ingeslagen. De vrouw heeft geen idee wie de dader kan zijn. Was u getuige van de feiten of weet u meer, aarzel dan niet contact op te nemen met Politiezone Meetjesland Centrum op 09/376.46.46.


Inbraak in voertuig
In de nacht van maandag 3 juli op dinsdag 4 juli werd een inbraak in een voertuig gemeld in Aveschoot in Kaprijke. De inbraak gebeurde omstreeks 04.30 uur en werd opgemerkt door de overbuurman van het slachtoffer, die naar het werk vertrok. De buurman sprak de mannen aan, maar zij spraken een vreemde taal en zetten het op een lopen. De BMW van het slachtoffer is zwaar beschadigd. De motorkap is verwrongen, koplamp werd verwijderd, stuur geplooid en een deel van de binnenconsole werd verwijderd. De twee daders worden opgespoord. Het voertuig werd getakeld voor sporenonderzoek voor het labo.


Inbraak in voertuig
In de nacht van maandag 3 juli op dinsdag 4 juli werd er nog een inbraak in een voertuig gemeld in Aveschoot in Kaprijke. Het voertuig BMW stond geparkeerd op de oprit van de woning en werd eveneens bezocht. Het raam van de rechterachterportier werd ingeslagen en een deel van de middenconsole werd ontmanteld en meegenomen. Ook dit voertuig zal sporenbewust worden getakeld. Naar alle waarschijnlijkheid gaat dit om dezelfde daders als de andere inbraak die nacht.