Persbericht dinsdag 21 februari 2017

Verkeersongeval met vlucht

Op dinsdag 21 februari gebeurde er omstreeks 08.00 uur een verkeersongeval in de Kerkstraat in Eeklo. Daar reed een 12-jarige jongeman met zijn fiets op weg naar school en ter hoogte van het kruispunt met de Raamstraat diende hij plots uit te wijken voor een wagen. De jongen kwam daarbij ten val, met een polsbreuk tot gevolg. De aanrijder pleegde vluchtmisdrijf.



Verkeersongeval met vlucht

Dinsdagvoormiddag 21 februari omstreeks 11.20 uur meldde een 29-jarige man uit Gent een verkeersongeval met vlucht. Hij stond met zijn voertuig Volkswagen Golf geparkeerd in de Stationsstraat in Eeklo en alvorens zijn wagen af te sluiten, wou hij nog snel zijn portefeuille nemen. Ondertussen reed er een bromfietser tegen zijn portier, waardoor deze helemaal plooide en er dus veel schade is. De bromfietser is weggereden.

Mocht u getuige zijn van deze aanrijding, kunt u contact opnemen met onze diensten op 09/376.46.46.



Verkeersongeval met gewonde

Dinsdagnamiddag 21 februari omstreeks 14.30 uur kreeg de PZ Meetjesland Centrum melding van een verkeersongeval in de Molenstraat in Watervliet. Een 23-jarige man uit Sint-Laureins verloor er de controle over het stuur en belandde in de gracht.

Hij werd door de dienst 100 overgebracht naar AZ Alma in Eeklo met kneuzingen aan zijn been. Zijn voertuig werd getakeld.