Persbericht weekend 3-4 december 2016

Verkeersongeval

Zondagmorgen 4 december gebeurde er omstreeks 11.00 uur een verkeersongeval in de Stationsstraat in Eeklo. Het kwam tot een aanrijding tussen een Opel Corsa en een Renault Modus, bestuurd door respectievelijk een 35-jarige man uit Eeklo en een 53-jarige man uit Lede . Het ene voertuig reed op het rechterrijvak en wilde links afslaan, waardoor het voertuig op het linkerrijvak vooraan werd aangereden. De interventieploeg van de Politiezone Meetjesland Centrum hielp de twee partijen bij het invullen van het Europees Aanrijdingsformulier. Beide bestuurders legden een negatieve ademtest af.

Verkeersongeval met gewonden

Zondagmiddag 4 december omstreeks 14.00 uur werd een verkeersongeval gemeld in de Moerstraat in Kaprijke. Het gebeurde ter hoogte van het kruispunt met de Brouwersweg. Er was een aanrijding tussen een Citroën en een Suzuki, bestuurd door een 39-jarige vrouw uit Sint-Laureins en een 39-jarige vrouw uit Waarschoot. Beide voertuigen reden achter elkaar in de Moerstraat in de richting van Bentille. Ter hoogte van de Brouwersweg remde de bestuurster van de Suzuki, de bestuurster van de Citroën merkte dit te laat op en reed in op haar voorligger. In het aangereden voertuig zaten nog twee kinderen, een meisje van 17 en een meisje van 13. Alle betrokkenen klaagden van hoofdpijn en pijn in de nek, zij zouden allen een arts raadplegen.

Verkeersongeval

Zondag 4 december omstreeks 18.00 uur gebeurde er een verkeersongeval in de Stationsstraat in Eeklo. Een vrouw van 28 uit Eeklo bestuurde een Citroën Partner en reed een kerstboom aan op de middenberm. De vrouw legde een ademtest af met positief resultaat.

Haar voertuig diende getakeld te worden.