Persbericht dinsdag 4 oktober 2016

Inbraak

Maandag 3 oktober omstreeks 14.00 uur meldde een man uit Sint-Laureins dat er was ingebroken in zijn woning. De man arriveerde aan de woning, gelegen in de Kruiskensstraat in Sint-Laureins, en stelde vast dat het slot van de achterdeur geforceerd was. Heel de woning werd doorzocht. Er werden juwelen en een laptop gestolen. Een buurman zag een wagen op de oprit staan met een geopende kofferbak, maar kon geen nummerplaat noteren.

Verkeersongeval

Dinsdag 4 oktober omstreeks 09.30 uur werd de Politiezone Meetjesland Centrum ingelicht van een verkeersongeval in de Blakstraat in Eeklo. Daar was een bromfiets, bestuurd door een 30-jarige vrouw uit Eeklo, ingereden op een geparkeerd voertuig. De bestuurster legde een negatieve ademtest af. Het Europees Aanrijdingsformulier werd ingevuld.

Verkeersongeval

Dinsdag 4 oktober 2016 omstreeks 09.30 uur gebeurde er een verkeersongeval in Sint-Laureins in de Leemweg. Daar kwam het tot een aanrijding tussen een fiets, bestuurd een 17-jarige jongeman uit Maldegem, en een personenwagen, bestuurd door een 51-jarige man uit Brugge. De jongeman reed met zijn fiets op het fietspad in de richting van het centrum. Enkele meters voor het kruispunt met de Leemweg dient hij het fietspad te verlaten en de rijbaan rechts over te steken. Bij het oversteken kwam hij in aanrijding met de personenwagen. De jongeman komt daardoor ten val en werd licht gekwetst, maar gaf aan geen medische verzorging nodig te hebben.