Persbericht weekend 1-2 oktober 2016

Verkeersongeval met lichamelijk letsel

Zaterdag 1 oktober 2016 omstreeks 15.45 uur kreeg de Politiezone Meetjesland Centrum melding van een verkeersongeval met gewonden te Kaprijke in de Beekstraat ter hoogte van huisnummer 31.

Een personenwagen Volkswagen, bestuurd door een 30-jarige man uit Eeklo en met een vrouwelijke passagier van 24, wou een oprit oprijden.

Een 61-jarige man uit Eeklo had dit te laat gezien en reed met zijn voertuig, ook een Volkswagen, achteraan tegen zijn voorligger. Hierdoor belandde het voertuig in de gracht. De bestuurder en de passagier zijn lichtgewond en werden overgebracht met de ambulance naar AZ Alma.

Beide voertuigen werden getakeld. Beide bestuurders legden een negatieve ademtest af. De brandweer kwam ter plaatse om de rijbaan te reinigen.



Verkeersongeval

Zondag 2 oktober 2016 werd er een verkeersongeval gemeld in de Molenstraat in Sint-Laureins. Een 69-jarige vrouw uit Ijzendijke begon met haar wagen te slippen in een scherpe bocht, net voor de Nederlandse grens, omwille van het natte wegdek. Ze raakte het verhoogde fietspad, waardoor de wagen op zijn dak terechtkwam. De vrouw werd licht gewond afgevoerd naar AZ Alma in Eeklo. Het voertuig diende getakeld te worden