Persbericht maandag 29 augustus 2016

Verkeersongeval

Zondagavond 28/08/2016 omstreeks 17.00 uur kreeg de politiezone Meetjesland Centrum een melding binnen van een verkeersongeval in de Sint-Livinuspolder in Sint-Laureins.Een groepje van 4 vrouwen reden aldaar met hun elektrische fiets en één van hen kwam ten val nadat ze op een kluit aarde had gereden. De 71-jarige vrouw uit Assenede kwam ten val en bezeerde zich aan het hoofd. De vrouw werd weggevoerd naar het AZ Alma door de ambulance, waar ze de eerste zorgen kreeg toegediend.



Verkeersongeval

Zondagavond 28/08/2016 omstreeks 19.30 uur werd er een verkeersongeval gemeld in de Groenstraat in Sint-Laureins. Een 12-jarige jongen uit Evergem kwam ten val met zijn fiets, belandde op de rijweg en brak op die manier zijn elleboog. De jongen werd overgebracht het AZ Alma in Eeklo.



Verkeersongeval

In de nacht van zondag op maandag omstreeks middernacht gebeurde een verkeersongeval in de Vrouwstraat in Kaprijke. De bestuurder van de wagen, een 21-jarige man uit Assenede, greep naar zijn gsm-toestel en werd daardoor afgeleid. Hij keek even weg, kwam op een T-splitsing terecht en belandde tegen een boom in een wei.