Persbericht dinsdag 24 mei 2016

Doodslag

Gisteren, maandag 23 mei 2016 werd in de vroege ochtend in een appartement in de Sportlaan te Eeklo het levenloze lichaam van een man aangetroffen.

Het slachtoffer betreft een 53-jarige man uit Eeklo die op een gewelddadige wijze om het leven blijkt gebracht. Het parket vorderde een onderzoeksrechter.

Ook een wetsgeneesheer, labo en afstappingsteam werden aangesteld.

Drie verdachten, een 54-jarige vrouw, een 52-jarige en een 51-jarige man, allen uit Eeklo, konden worden opgepakt.

Ze werden alle drie verhoord en voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Gent.

De 54-jarige vrouw en de 52-jarige man werden na verhoor door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van doodslag.

De derde verdachte wordt in verdenking gesteld van schuldig verzuim maar werd niet aangehouden en mocht na verhoor beschikken.

Verkeersongeval stoffelijke schade

Maandagmiddag 23 mei 2016 omstreeks 15.40 uur gebeurde een verkeersongeval met stoffelijke schade in Sint-Laureins.

In de Ketterijstraat belandde een 41-jarige man van Poolse afkomst met zijn trekker en aanhangwagen in de gracht. Hij diende uit te wijken voor een ander voertuig en verloor zo de controle over zijn stuur. De rijbaan werd tijdelijk afgesloten en er dienden twee takelwagens ter plaatse te komen.

De bestuurder werd niet gewond.

Verkeersongeval met vlucht

Dinsdagochtend 24 mei 2016 omstreeks 07.50 uur gebeurde een verkeersongeval in Eeklo.

Een 56-jarige vrouw uit Eeklo zag hoe in de Kottemstraat een voertuig een boom aanreed en nadien vluchtmisdrijf pleegde.

Van de dader ontbreekt elk spoor.

Verkeersongeval stoffelijke schade

Dinsdag 24 mei 2016 rond 11.40 uur werd er in Eeklo een een hydratantpaaltje aangereden, dit in de Irma Notteboomstraat. Betrokkene, een 31-jarige man uit Eeklo, zou de schade zelf melden bij de Watergroep.