Persbericht weekend 20-22 mei 2016

Diefstal uit een voertuig

Vrijdagavond werd er aangifte gedaan van diefstal uit een voertuig.

Het voertuig stond geparkeerd in de Désiré Goethalsstraat en de sloten van de schuif- en achterdeur werden geforceerd.

Er werd werkmateriaal met de waarde van 3000 euro gestolen. De diefstal werd gepleegd in de nacht van donderdag op vrijdag.

Er is geen spoor van de dader(s). Mocht u getuige geweest zijn van deze diefstal, kunt u onze diensten contacteren op 09/376.46.46.



Beschadigingen aan onroerende goederen/vandalisme

Zaterdagochtend omstreeks 08.25 uur werden onze diensten ingelicht van beschadigingen aan een woning.

In de Zuidmoerstraat zouden een drietal jongemannen van ongeveer 20 jaar op een rolluik geslagen hebben met als gevolg dat het raam vernield werd.

De politie onderzoekt de zaak verder.



Diefstal in woning

Zaterdagvoormiddag werd een inbraak gemeld in Eeklo. In de Raverschootstraat stelde de bewoner van het huis vast dat er schade was aangebracht aan het binnenraam van zijn veranda. De dader(s) verschafte(n) zichzelf toegang tot de veranda langs de niet-slotvaste achterdeur.

Er is lichte wanorde in de woning vast te stellen. Er werden twee oude gsm-toestellen en 50 euro ontvreemd uit de woning. Voorlopig ontbreekt elk spoor van de dader(s).



Verkeersongeval met stoffelijke schade en vlucht

Zondagochtend vond een verkeersongeval met stoffelijke schade en vlucht gemeld in Eeklo. Omstreeks 09.00 uur werd er op de parking van Bakkerij Nicolas een geparkeerd voertuig van een 52-jarige man uit Eeklo aangereden. Een alerte getuige kon alle gegevens van de aanrijder noteren.

Het voertuig vertoont vooraan links beschadigingen. De aanrijder betreft een 41-jarige vrouw uit Lembeke.



Verkeersongeval stoffelijke schade

Maandagmorgen omstreeks 07.25 uur gebeurde een verkeersongeval in Eeklo. In de Gentsesteenweg kwam het tot een aanrijding tussen een bromfiets en een wagen van BPost, respectievelijk bestuurd door een 22-jarige vrouw uit Evergem en een 32-jarige vrouw uit Knesselare.

Geen van beiden geraakte gewond. Ze vulden het Europees Aanrijdingsformulier in.