Persbericht vrijdag 2 maart 2018

Inbraak

In de Guldensporenstraat in Eeklo werd er donderdag 1 maart een inbraak vastgesteld.

De bewoonster van het huis merkte op dat het slot van de voordeur werd geforceerd. De woning werd doorzocht en wanordelijk achtergelaten. Voorlopig nadeel is een zakuurwerk en een aantal juwelen.



Inbraak

In Raashekke in Eeklo werd deze ochtend een inbraak opgemerkt in een garage. De eigenaar merkte op dat de poort wagenwijd openstond en er werkmateriaal was gestolen.



Verkeersongevallen

Op vrijdag 2 maart gebeurden er 11 verkeersongevallen in de Politiezone Meetjesland Centrum, veroorzaakt door de gladheid van het wegdek ingevolge het winterse weer. Vooral de E34 expresweg lag er spiegelglad bij. Een 22-jarige vrouw uit Evergem verloor er o.a. de controle over het stuur waarbij haar voertuig over de kop in de gracht terecht kwam. Ze werd met lichte verwondingen overgebracht naar AZ Alma te Eeklo.



Door het gladde wegdek konden botsingen vaak niet voorkomen worden, waardoor er heel wat blikschade werd veroorzaakt. Gelukkig vielen er geen zwaargewonden. De strooidiensten rukten massaal uit om de wegen terug veilig te maken.