Persbericht donderdag 1 maart 2018

VKO vluchtmisdrijf

Woensdagavond werd een verkeersongeval met vlucht gemeld bij de Politiezone Meetjesland Centrum. Het ongeval gebeurde in de Ledestraat in Kaprijke. Een vrouw van 50 uit Kaprijke stond er aan een kruispunt aan te schuiven, wanneer het voorliggende voertuig plots achteruit rijdt. De twee wagens komen met elkaar in aanrijding. Het aanrijdende voertuig pleegde nadien vluchtmisdrijf. Het aangereden voertuig was beschadigd en werd getakeld. De bestuurder was niet gewond.



VKO stoffelijke schade

Donderdagochtend gebeurde er omstreeks 06.00 uur een verkeersongeval op de E34 ter hoogte van de afrit van Eeklo, in de richting van Knokke. Een 27-jarige bestuurder uit Maldegem was de controle over zijn stuur verloren en reed een verlichtingspaal aan. De man legde een ademtest af, die "Safe" was. De bestuurder was niet gewond. De verlichtingspaal was afgeknakt.



VKO stoffelijke schade

In de Leopoldlaan in Eeklo gebeurde er donderdagochtend een kop-staartaanrijding, ter hoogte van carwash Pitstop, in de richting van Eeklo centrum. Daarbij waren drie wagens betrokken, bestuurd door een 23-jarige vrouw uit Maldegem, een 32-jarige man uit Kaprijke en een 59-jarige man uit Brugge. De eerste twee bestuurders werden licht gewond. Alle drie de wagens vertoonden schade.



VKO stoffelijke schade

Op de Ovonde in de Molenstraat in Eeklo gebeurde donderdagochtend een verkeersongeval. Een 39-jarige vrouw uit Sint-Laureins reed er met haar fiets op de Ovonde en werd aangereden door een vrachtwagen, die bestuurd werd door een 52-jarige Serviër. De vrouw kwam ten val bij de aanrijding, maar was zelf niet gewond. Haar fiets was beschadigd.