Parkeren op de Landgraaf

De Politiezone Meetjesland Centrum is de nieuwe eigenaar van de gronden gelegen aan de Raverschootstraat te Eeklo en wenst daar een nieuw politiehuis te bouwen zoals u misschien heeft kunnen lezen in de meest recente editie van de Flikkenkrant. Het betreft de vroegere 'parking Landgraaf', gelegen aan de Raverschootstraat te Eeklo.

Tussen half en eind februari 2018 starten de eerste voorbereidende werken (verplicht archeologisch onderzoek), voor de bouw van het nieuwe politiehuis. De betreding van het terrein zal niet meer mogelijk zijn en zal met Herashekkens afgesloten worden.

Tijdens het archeologisch onderzoek en de volledige bouw van het nieuwe politiehuis zal het niet meer mogelijk zijn om te parkeren op de voormalige parking. Gelieve daar rekening mee te houden.

U kan met uw vragen steeds terecht bij mevrouw Antoinette Vanden Bossche, hoofdcommissaris van politie, korpschef (antoinette.vandenbossche@police.belgium.eu - 09/376.46.46) of bij Nick Piepers, diensthoofd Beleid, Beheer en Ontwikkeling (nick.piepers@police.belgium.eu - 09/376.46.46).