Persbericht maandag 8 januari 2018

Inbraak
In de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 januari werd er ingebroken in een woning in de Mariapolderdijk in Sint-Laureins. Toen de bewoner na het werk terug in de woning kwam, merkte hij op dat het raampje in zijn garage openstond en zonder er veel aandacht aan te besteden sloot hij het. Het was pas later dat het hem opviel dat zijn laptop, een geldkistje en een reserveautosleutel waren verdwenen.


Inbraak
In diezelfde nacht gebeurde er dit weekend nog een inbraak, dit in de Menstraat in Kaprijke. De voorlopig onbekende dader(s) betrad(en) de woning via de achterdeur. Het waren alerte buren die schade vaststelden aan de woning, zij verwittigden de politie, aangezien de bewoner zelf niet thuis was. Het is nog niet duidelijk wat er precies werd gestolen.


Verkeersongeval
Deze morgen omstreeks 06.00 uur werd de Politiezone Meetjesland Centrum in kennis gesteld van een verkeersongeval in de Hontseindestraat in Sint-Margriete. Een 34-jarige vrouw, die in deze straat woont, belandde er met haar wagen in een gracht. De bestuurder kon zichzelf uit de wagen bevrijden, en legde een positieve ademtest af. Zij werd overgebracht naar het commissariaat in Eeklo voor verdere afhandeling. Haar voertuig werd getakeld.