Op geregelde tijdstippen organiseert de lokale politie Regio Puyenbroeck preventieve controles ter bevordering van de verkeersveiligheid (sturen onder invloed van alcohol/drugs, snelheidscontroles) en ter voorkoming van inbraken (controle van verdachte personen en voertuigen.). Daarnaast gaat bijzondere aandacht uit naar verschillende vormen van overlast en het gebruik of dealen van verdovende middelen.

Lees meer →

Op geregelde tijdstippen organiseert de lokale politie Regio Puyenbroeck preventieve controles ter bevordering van de verkeersveiligheid(sturen onder invloed van alcohol/drugs, snelheidscontroles) en ter voorkoming van inbraken (controle van verdachte personen en voertuigen.). Daarnaast gaat bijzondere aandacht uit naar verschillende vormen van overlast en het gebruik of dealen van verdovende middelen.

Lees meer →

Gisterenavond kort voor sluitingstijd werd in warenhuis Colruyt in Zelzate een winkeldief betrapt toen hij de winkel verliet met gestolen goederen. De man was in het vizier gekomen van de winkeldetective die vond dat de man zich verdacht gedroeg.

Lees meer →

Op geregelde tijdstippen organiseert de lokale politie Regio Puyenbroeck preventieve controles ter bevordering van de verkeersveiligheid (sturen onder invloed van alcohol/drugs, snelheidscontroles)

Lees meer →

Klik hier voor een overzicht van de inbraken in gebouwen in de maand december 2016