Na aankondiging van een code oranje door het KMI, zal de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken op 22/05/2018 vanaf 12u het nummer 1722 voor niet-dringende brandweeroproepen activeren. We vragen aan iedereen om enkel het noodnummer 112 te bellen als er iemand (potentieel) in (levens) gevaar is.

Lees meer →

In het kader van de EU-actiedagen “Economische uitbuiting” ging er op het grondgebied van de PZ Regio Puyenbroeck te Zelzate een geïntegreerde actie door. De politiezone nam met de Federale Politie, de Nederlandse Politie en vier externe partners (RSZ, Arbeidsinspectie, Vlaamse Verkeersbelastingsdienst en DVZ) deel.

Lees meer →

Op woensdag 25 april 2018 werd het protocol ondertekend dat afgesloten werd in het kader van twee trajectcontroles die geïnstalleerd werden langs de N449 op het grondgebied van de gemeenten Lochristi en Wachtebeke. De systemen zullen op twee verschillende trajecten de snelheid controleren van de passanten langs de twee rijrichtingen.

Lees meer →

Klik hier voor het jaarverslag van 2017.

Heeft u liever een afgedrukte versie? Neem dan contact op via 09/310 33 00 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 Gisteren vond de negende editie van de flitsmarathon plaats. Onze flitswagen was actief over het hele grondgebied van de politiezone.

Lees meer →