wijk wa-moeVanaf maandag 04 juni 2018 worden de inwoners van Moerbeke-Waas en Wachtebeke ontvangen op de prachtige nieuwe locatie gelegen op de gemeentegrenzen. Telefonisch kunnen alle inwoners tijdens
de kantooruren vanaf dan terecht op het nieuwe nummer 09 310 28 00.

Via email is het kantoor bereikbaar op het adres:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
Voor zeer dringende gevallen wordt er tijdens de afwezigheid van politiepersoneel de mogelijkheid geboden om via een parlofoon onmiddellijk in contact te treden met de dienst 101.

De openingsuren van het politiekantoor kan u hier terugvinden. Uiteraard zijn onze medewerkers ook beschikbaar op afspraak buiten de geplande openingsuren. Het volstaat om hier telefonisch of via
email een afspraak te regelen.

Na aankondiging van een code oranje door het KMI, zal de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken op 22/05/2018 vanaf 12u het nummer 1722 voor niet-dringende brandweeroproepen activeren. We vragen aan iedereen om enkel het noodnummer 112 te bellen als er iemand (potentieel) in (levens) gevaar is.

Lees meer →

In het kader van de EU-actiedagen “Economische uitbuiting” ging er op het grondgebied van de PZ Regio Puyenbroeck te Zelzate een geïntegreerde actie door. De politiezone nam met de Federale Politie, de Nederlandse Politie en vier externe partners (RSZ, Arbeidsinspectie, Vlaamse Verkeersbelastingsdienst en DVZ) deel.

Lees meer →

Op woensdag 25 april 2018 werd het protocol ondertekend dat afgesloten werd in het kader van twee trajectcontroles die geïnstalleerd werden langs de N449 op het grondgebied van de gemeenten Lochristi en Wachtebeke. De systemen zullen op twee verschillende trajecten de snelheid controleren van de passanten langs de twee rijrichtingen.

Lees meer →

Klik hier voor het jaarverslag van 2017.

Heeft u liever een afgedrukte versie? Neem dan contact op via 09/310 33 00 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.