gehandicaptIn het kader van de internationale dag voor mensen met een beperking op 3 december 2016 willen wij opnieuw de aandacht vestigen op de problematiek van de parkeerplaatsen die voorzien zijn voor personen met een beperking. Nog te vaak worden deze plaatsen ingenomen door wagens zonder parkeerkaart of, erger nog, die voorzien zijn van een vervallen of nagemaakte kaart. Politiezone regio Puyenbroeck zal deze week tijdens de reguliere controles extra aandacht besteden aan het correcte gebruik van deze parkeerplaatsen.

De politiezone Regio Puyenbroeck merkte in de nacht van donderdag op vrijdag, in Zelzate, in een verdoken opgestelde bestelwagen 4 personen op die zich verdacht gedroegen.

Lees meer →

Deze namiddag omstreeks 15u45 heeft zich een zwaar verkeersongeval voorgedaan in de Hijftestraat in Lochristi waarbij 3 voertuigen betrokken waren.

Lees meer →

Partnergeweld of huiselijk geweld is geweld tussen partners en/of leden van het gezin.

Lees meer →

Op geregelde tijdstippen organiseert de lokale politie Regio Puyenbroeck preventieve controles ter bevordering van de verkeersveiligheid (sturen onder invloed van alcohol/drugs, snelheidscontroles) en ter voorkoming van inbraken (controle van verdachte personen en voertuigen). Daarnaast gaat bijzondere aandacht uit naar verschillende vormen van overlast en het gebruik of dealen van verdovende middelen.

Lees meer →