Demonstratie Hondenteam voor het goede doel op 9/12 op de Vrijdagsmarkt

22861844 1954480048211231 372566541119172837 o

Op zondag 9 december 2018 organiseert ons Hondenteam een demonstratie op de Vrijdagsmarkt. En zij doen dit niet zomaar. Van 18 tot 24 december organiseert Studio Brussel opnieuw de Warmste Week. Deze kadert binnen Music For Life, de benefietactie waarbij je acties kan organiseren voor één van de geregistreerde goede doelen. Een collega met het hart op de juiste plaats wou zich graag inzetten voor Vrienden der Blinden, een opleidingscentrum voor blindengeleidehonden. Hiervoor organiseerde zij een neuzekesverkoop binnen het korps en werden er overal tonnen geplaatst om plastic dopjes te verzamelen.

Ons Hondenteam zag deze oproep verschijnen en aangezien deze viervoeters hen nauw aan het hart liggen, wilden zij zich graag ook inzetten voor dit goede doel. En zij zijn niet de enigen die hun kunsten komen tonen aan het grote publiek. Ook onze collega's op de fiets, de "Draken" geven een demonstratie.

Programma: (afhankelijk van het (slechte) weer kan het zijn dat de demo wordt ingekort)!!!

• 13.30 uur: demo Hondenteam
• 14.00 uur: demo Draken
• 14.30 uur: demo Hondenteam
• 15.00 uur: demo Draken
• 15.30 uur: demo Hondenteam
• 16.00 uur: demo Draken

Koop een zakje 'neuzekes' en breng je dopjes mee

Van het zien van zoveel actie krijg je natuurlijk trek. Dan wordt het tijd om je een zakje neuzekes (of andere snoep) aan te schaffen aan de aanwezige stand en zo ook je steentje bij te dragen aan het goede doel. Een zakje kost je maar 5 euro. De hele opbrengst gaat naar Vrienden der Blinden. Zij zullen zelf ook aanwezig zijn met een standje. Zo kom je direct meer te weten over het goede doel waar je steun naartoe gaat.

Wie wil kan deze week ook dopjes verzamelen thuis en deze deponeren in een aanwezige ton tijdens de demo's. Welke dopjes komen in aanmerking? Die van water, melk, fruitsap, frisdrank, sportdrank, choco, pindakaas, spuitbussen, wasverzachters, vloeibare wasmiddelen, speculaaspasta, … Elk dopje helpt!

100%(FL)IK

Wie door al die demonstraties zin heeft gekregen in een job bij de politie heeft geluk, want er zullen ook beroepenvoorlichters aanwezig zijn die een woordje uitleg kunnen geven hierover.

Facebook-evenement

Op Facebook hebben we een evenement aangemaakt. Laat weten of je er ook bij zal zijn. En deel het gerust met je eigen vrienden! :-)
https://www.facebook.com/events/411846696018286/