Oriënteringsavond op 27 september 2018

Rekrutering divers web

Honderd procent goesting om voor de job van politie-inspecteur te gaan maar toch nog niet honderd procent zeker over je kennis en capaciteiten om te slagen? Kom dan naar onze oriënteringsavond op 27 september 2018 in het Algemeen Politiecentrum Gent (18u00-22u00). Daar krijg je meer info over een job bij de politie en kom je meer te weten over ons begeleidingstraject. Inschrijven is verplicht en kan tot 20 september.

Om ons werk als politie goed te kunnen doen, vinden we diversiteit en multicultureel vakmanschap belangrijk. Daarom wensen we als Gents politiekorps ook een betere afspiegeling te zijn van de diversiteit van onze stad. Met de campagne 100% (FL)IK richt Politiezone Gent zich vooral naar Gentenaars met een meervoudige identiteit om de job van politie te leren kennen en hen te stimuleren om te kiezen voor een carrière bij politie.

Om de slaagkansen op de toelatingsproeven voor politie te verhogen organiseert de Politiezone Gent ook een begeleidingstraject. Dit is een begeleiding op maat om zich optimaal voor te bereiden op het functioneel parcours, de cognitieve- en persoonlijkheidsproeven en het gesprek met de selectiecommissie.

Wil je meer info over dit begeleidingstraject van Politiezone Gent?

Kom op donderdag 27 september 2018, van 18u00 - 22u00, naar het Algemeen Politiecentrum Ekkergem, Antonius Triestlaan 12, 9000 Gent.
Schrijf je in via http://www.honderdprocentflik.be

Let op: uiterste inschrijvingsdatum is 20 september 2018!

Programma:

Tijdens deze avond verneem je meer over het begeleidingstraject van Politiezone Gent en krijg je een rondleiding op de site van het Algemeen Politiecentrum Gent. Je hebt ook de kans om met enkele 'echte flikken' te praten en met kandidaten uit het begeleidingstraject.

Ben je overtuigd, dan kan je je onmiddellijk inschrijven voor het traject.