Openingsuren tijdens Gentse Feesten

Openingsuren

Tijdens de Gentse Feesten, van vrijdag 13 juli tot en met zondag 22 juli 2018, kan je 24u/24 in het Commissariaat Gent Centrum (Belfortstraat 4) terecht. Alle andere commissariaten hanteren hun normale openingsuren - behalve het Commissariaat Ledeberg en het Commissariaat Oostakker en Kanaaldorpen.

Het Commissariaat Ledeberg is vanaf vrijdag 13 juli tot en met zondag 22 juli gesloten. Burgers kunnen ondertussen wel terecht in het Commissariaat Gentbrugge. De contactgegevens en openingsuren van het Commissariaat Gentbrugge vind je hier.

Opgelet! Het Commissariaat Oostakker en Kanaaldorpen is reeds gesloten vanaf woensdag 11 juli. Dit commissariaat blijft gesloten tot en met zondag 26 augustus. Burgers kunnen ondertussen wel terecht in het Commissariaat Sint-Amandsberg. De contactgegevens en openingsuren van het Commissariaat Sint-Amandsberg vind je hier.

Vanaf maandag 23 juli 2018 hanteren alle andere commissariaten terug hun normale openingsuren. Een overzicht van de contactgegevens en openingsuren van de verschillende commissariaten vind je op de Contact-pagina.

Het hele jaar door kan je 24u/24 aan de permanente onthaalbalie van het Algemeen Politiecentrum Gent (Antonius Triestlaan 12) terecht.

Voor dringende politiehulp bel je steeds het noodnummer 101.