Gent klaar voor 77ste Z6sdaagse

LottoZesDaagseVlaanderenGent logo tcm14 41632

Van dinsdag 14 tot en met zondag 19 november 2017 vormt het Gentse Kuipke - voor de 77ste keer al - het decor voor de Gentse Z6sdaagse. Een zes dagen durend wielerfeest dat elk jaar opnieuw tienduizenden supporters doet afzakken naar Gent. Veel volk betekent echter ook een impact op de toegangswegen, met eventuele verkeersproblemen tot gevolg.

Mobiliteit

Indien mogelijk laat je Koning Auto beter thuis. Er zijn verschillende alternatieven: te voet, met de fiets of het openbaar vervoer. Het Kuipke ligt op wandelafstand van het station Gent-Sint-Pieters. Alle info over de bereikbaarheid vind je in dit document.

Veiligheidsmaatregelen

We raden de toeschouwers van de Lotto Z6sdaagse Vlaanderen-Gent aan om rugzakken, grote tassen, vlaggen en paraplu's thuis te laten. Deze spullen mogen uit veiligheidsoverwegingen het Kuipke niet in.

Bij de ingang van het Kuipke worden alle rugzakken en tassen grondig gecontroleerd en zal gevraagd worden deze achter te laten in een speciale bewaarplaats. Als organisatie vragen we begrip voor en medewerking aan deze controles. Om de wachttijd bij de inkom te beperken laat je deze dus beter gewoon thuis.

Klachtenlijn

Om snel te kunnen interveniëren, wordt een klachtenlijn voorzien in het Kuipke. Op deze manier kan de Gentse politie snel worden geïnformeerd. Je kan hiervoor terecht op het telefoonnummer 09 388 73 87. Deze klachtenlijn is enkel en alleen bereikbaar terwijl het evenement bezig is.

Meer informatie (programma, tickets, enz.) over de Z6sdaagse vind je terug op hun website.