Opnieuw veel interesse in een job als FLIK

150 flikken-in-spe vonden gisteren hun weg naar het commissariaat Ledeberg, waar onze tweede infoavond plaats vond. Onder de noemer "100% (FL)IK" willen we vooral een ruim en meer divers publiek aanspreken en willen we jong talent aantrekken. De aanwezigen kregen informatie over de selectieprocedure, het werk als politieman/-vrouw en konden kennis maken met échte Gentse flikken.

Vertegenwoordigers van verschillende operationele diensten (ID, WD, VD en DOA), beroepenvoorlichters, collega's van de federale rekruteringsdienst en vertegenwoordigers van de Provinciale Academie voor Urgentiediensten en Lokale Overheden (PAULO) staan weer paraat voor een antwoord op alle vragen van de bezoekers.

Ook een aantal van onze ambassadeurs waren aanwezig en maakten de aanwezigen warm voor een job als Flik met hun verhalen en ervaringen.

Verlengd wegens succes: Infoavond op 17/05/2017

Heb je de vorige infoavonden gemist en wil je ook graag eens kennis maken met enkele echte Gentse flikken? Niet getreurd! Op woensdag 17 mei 2017 vindt onze derde infoavond plaats. Place to be: Koninklijk Lyceum, Kortrijksesteenweg 12, 9000 Gent

Er is slechts één voorwaarde: schrijf je tijdig in = minimum één week op voorhand - ten laatste op 10 mei 2017.

Alle informatie vind je op de website www.honderdprocentflik.be