Gentse flikken in je Postbuzz

Ken jij Postbuzz al? Het is een digitale brievenbus voor elk adres in Gent. In jouw Postbuzz vind je informatie en nieuwtjes over jouw straat, buurt of wijk. Zo blijf je op de hoogte van een activiteit van de vereniging in je buurt, een promotie van jouw lokale buurtwinkel, of bijvoorbeeld een feestje in jouw straat.

Naast burgers / inwoners / particulieren plaatsen ook lokale media, verenigingen, sport- en andere clubs interessante wijkgerichte berichten op Postbuzz. Ook Stad Gent plaatst regelmatig berichten over wegenwerken, praktische informatie, culturele activiteiten, events, nieuwigheden enz.

Sinds kort verstuurt ons korps nu ook berichten naar je Postbuzz als er nieuws is voor jouw straat of buurt. Dat kunnen berichten zijn over bijvoorbeeld de locatie van de superflitspaal, onze job-infodagen, evenementen waarop wij aanwezig zijn, enz. Maar we posten er ook praktische informatie en zelfs preventietips.

Om Postbuzz voor jouw buurt te raadplegen, meld je je aan met je adres op www.postbuzz.com.

Om zelf berichten te plaatsen voor jouw buurt, registreer je je op www.postbuzz.com met je mailadres en een eigen wachtwoord.