Gentse flikken op LinkedIn!

De Lokale Politie Gent is met ongeveer 1250 werknemers één van de grootste lokale korpsen van België. Vanuit onze mission statement "Uw Politie Altijd Nabij" willen wij klantgericht en dienstverlenend aanwezig zijn, zeker op straat maar ook online. We hechten veel belang aan het uitdragen van onze waarden 'respect hebben en tonen, betrouwbaar zijn en een voorbeeld zijn voor iedereen'.

Nadat we op 30 maart 2016 onze eerste stappen op Twitter hebben gezet, hebben we nu onze reeds bestaande LinkedIn-pagina in een nieuw kleedje gestoken.

Sociale media

Om onze dienstverlening te optimaliseren en beter te kunnen voldoen aan de wensen van de burger zijn meer inspanningen op sociale media nodig. Als Politie Gent kiezen we dan ook voor een integraal en geïntegreerd beheer van sociale media binnen onze algemene werking.

Doel

LinkedIn is een online professioneel en sociaal netwerkplatform dat gericht is op professionals (werkenden). Als Politie Gent willen we LinkedIn voornamelijk gaan gebruiken als rekruterings- en informatiekanaal.

Bedrijfspagina

Voor ons korps opteerden we voor het aanmaken van een zogenaamde bedrijfspagina. Een bedrijfspagina stelt burgers/geïnteresseerden in staat meer informatie te vinden over vacaturemogelijkheden, de werkcultuur, producten en services binnen een organisatie. Iedereen kan onze pagina "Lokale Politie Gent" gewoon "volgen", er moeten dus geen contactverzoeken verstuurd en/of aanvaard worden.

Op regelmatige basis zal er informatie gepubliceerd worden over openstaande externe vacatures binnen de Gentse politie, aanwezigheid van de zone op infobeurzen, kenbaar maken van opendeurdagen/infoavonden, enz.

Volg jij ons ook?

Twitter

Sinds 30 maart 2016 wordt @GentseFlikken gebruikt om actief te communiceren en kennis te delen.

Onze Twitter-account wordt enkel tijdens de kantooruren (9u-17u) actief beheerd.

Het is GEEN noodkanaal. Heb je dringende politiehulp nodig? Bel steeds 101!

Geen spoed? Bel 09 266 61 11 of mail naar meldpunt@politie.gent.be.



Volg jij ons al op Twitter?