internet kopenIets kopen via het internet is tegenwoordig heel gewoon, zowel voor goederen als voor diensten. Maar waar moet je nu precies op letten voor je eraan begint? Welke valkuilen moet je vermijden? Wat zijn jouw rechten?

Lees meer →

autovrije zondagDe Stad Gent organiseert naar jaarlijkse gewoonte een autovrije dag, dit keer onder het motto ‘Terug naar de toekomst’.

Op zondag 14 september 2014 wordt een autovrije zone gecreëerd in de binnenstad, in Drongen én aan de Dampoort, met ruimte voor allerlei activiteiten in het teken van duurzame mobiliteit. Anders dan de vorige jaren, ligt het autovrije gebied in het centrum dit jaar grotendeels tussen de waterlopen. (zie kaart)

Het autovrije gebied wordt tussen 10 en 18 uur afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer.

Lees meer →

drongen 19Op zaterdag 06/09/2014 werd het nieuwe gebouw van politiecommissariaat te Drongen plechtig geopend. Een mooie gelegenheid om via een opendeurdag de bewoners van deelgemeente Drongen kennis te laten maken met ‘hun’ wijkpolitie. Het was een succes!

Lees meer →

fietsenmarktHeb je een tweedehands fiets in de aanbieding? Wil je er één kopen of zelfs ruilen? Kom dan op zaterdag 6 september tussen 9 en 12 uur naar de tweedehandsfietsenmarkt van het Mobiliteitsbedrijf en de Fietsersbond Afdeling Gent.

Lees meer →