fietsen gentDe Fietswacht van Stad Gent gaat de komende weken extra rondes uitvoeren. Een deel van hun taak is om verwaarloosde, foutief of gevaarlijk geparkeerde fietsen weg te halen uit het straatbeeld. Met de start van het nieuwe school- en academiejaar is het wenselijk dat ongebruikte fietsen die achtergelaten werden, plaatsmaken voor nieuwe.

Lees meer →

verhuis dr webHet Commissariaat Drongen verhuist op vrijdag 22 augustus 2014 van het Drongenplein naar een gloednieuw pand in de Domien Ingelsstraat. Op vrijdag 22 augustus zal het Commissariaat Drongen gesloten zijn. Vanaf maandag 25 augustus kunnen de inwoners van Drongen terecht in het nieuwe commissariaat.

Lees meer →

uittreksel strafregisterAls je als pas afgestudeerde op zoek bent naar werk, heb je voor bepaalde vacatures misschien een uittreksel uit het strafregister nodig. Dat is de nieuwe officiƫle benaming van het vroegere attest van goed gedrag en zeden.

Lees meer →

politie uniformWil jij ook graag flik worden? De studierichting Maatschappelijke Veiligheid van Sint-Vincentius Gent vormt daarvoor de ideale voorbereiding. Op donderdag 21 en vrijdag 29 augustus 2014 organiseert de school een infomoment over die studierichting. Men verwacht je telkens om 9 uur op de Campus Molenaarstraat 22 in Gent.

Lees meer →