klokMomenteel hanteren de commissariaten tijdelijk aangepaste openingsuren:

Lees meer →

fietsgraverenOp zaterdag 30 mei 2015 kan je je fiets laten registreren in Drongen. Tussen 10.30 uur en 15.30 uur kan je terecht aan het Commissariaat Drongen, Domien Ingelsstraat 15. Zorg er wel voor dat je je identiteitskaart op zak hebt!

Bij een fietsregistratie wordt je rijksregisternummer in het kader van je fiets gegraveerd. Zo is duidelijk dat jij de eigenaar van die fiets bent en is je fiets een pak minder aantrekkelijk voor fietsdieven.

Lees meer →

klokOp maandag 25 mei 2015 zijn onze commissariaten en administratieve diensten gesloten.

Je kan tijdens deze dagen wel 24u/24u terecht in het Algemeen Politiecentrum Gent (Antonius Triestlaan 12) of van 10 tot 16.30 uur in het Commissariaat Gent Centrum (Belfortstraat 4).

Voor dringende politiehulp kan je steeds terecht op het noodnummer 101.

fietsregistratieOp woensdag 20 mei 2015 organiseerde Politiezone Gent – Wijkcommissariaat Wondelgem een fietsregistratie in samenwerking met het Mobiliteitsbedrijf stad Gent – Fietsendepot. Door het verspreiden van affiches, het plaatsen van de aankondiging op Facebook (Wondelgem Leeft / Wondelgem Waakt), de website politiezone Gent en het publiceren ervan in diverse kranten werd het een bijzonder succes! Er werden tussen 09.00 en 15.00 uur zomaar eventjes 177 fietsen geregistreerd.

Lees meer →