muppets fietsen homepageDe weersvoorspellingen zien er schitterend uit voor de komende week. Ideaal dus om je stalen ros van stal te halen en een fietstochtje te maken. Ga je met twee of in groep fietsen, houd dan wel rekening met een aantal regels en tips.

 

Lees meer →

bivvHet BIVV lanceert een nieuwe campagne die bestuurders moet ontraden hun mobiele telefoon te gebruiken achter het stuur. De nieuwe campagne is nodig omdat heel wat bestuurders gsm’en en sms’en achter het stuur als normaal beschouwen, ondanks het verhoogde risico op een ongeval. Wie belt achter het stuur loopt 3 tot 4 keer meer kans op een ongeval. Bij sms’en is dat risico zelfs 23 keer groter.

Lees meer →

gf14 - web

Ze zijn weer voorbij, de jaarlijkse Gentse Feesten! Van vrijdag 18 tot en met zondag 27 juli 2014 vonden meer dan 1,3 miljoen bezoekers de weg naar de Gentse binnenstad.

Lees meer →

bezoekenTijdens de Gentse Feesten organiseerde Politie Gent een aantal bezoeken aan de commandopost. Daarnaast vonden een aantal persmomenten plaats en ook Commissaris-Generaal Catherine De Bolle zakte af naar de Gentse binnenstad.

Lees meer →