klokMomenteel hanteren de commissariaten tijdelijk aangepaste openingsuren:

Lees meer →

wegenwerkenIn augustus starten heel wat wegenwerken in Gent. We zetten ze allemaal op een rijtje. Bij sommige wegenwerken moet je rekening houden met een omleiding.

Lees meer →

cybercrimeE-cops, het Belgisch overheidsmeldpunt voor internetmisbruik, is niet langer operationeel – het werd op 17 juli 2015 afgesloten.

Ben je effectief het slachtoffer van internetcriminaliteit, doe dan zo snel mogelijk aangifte bij de politie. Neem daarbij alle nuttige gegevens en informatie (zoals mails, telefoonnummers, namen, websiteadressen) mee.

Lees meer →

sleutelbos2De Gentse Feesten zitten er weer op, en het was vree wijs! Minder wijs is het voor wie tussen het feestgedruis een sleutelbos verloor. Er werden tijdens de Gentse Feesten een groot aantal gevonden (auto)sleutels ingeleverd bij de Gentse politie. Tot en met zondag 2 augustus 2015 kan je verloren sleutels ophalen in het Commissariaat Gent Centrum. Daarna worden de resterende sleutelbossen overgemaakt aan de Dienst Gevonden en Verloren Voorwerpen. Zorg er wel voor dat je je identiteitspapieren en inschrijvingsbewijs van je auto (ingeval van een verloren autosleutel) kan voorleggen wanneer je sleutels komt afhalen.

Lees meer →