klokMomenteel hanteren de commissariaten tijdelijk aangepaste openingsuren:

Lees meer →

fietsregistratieOp woensdag 20 mei 2015 organiseerde Politiezone Gent – Wijkcommissariaat Wondelgem een fietsregistratie in samenwerking met het Mobiliteitsbedrijf stad Gent – Fietsendepot. Door het verspreiden van affiches, het plaatsen van de aankondiging op Facebook (Wondelgem Leeft / Wondelgem Waakt), de website politiezone Gent en het publiceren ervan in diverse kranten werd het een bijzonder succes! Er werden tussen 09.00 en 15.00 uur zomaar eventjes 177 fietsen geregistreerd.

Lees meer →

fietsgraverenOp woensdag 20 mei 2015 organiseert de Gentse politie, in samenwerking met het Mobiliteitsbedrijf van Stad Gent, gratis fietsregistraties in Wondelgem. Daarbij wordt je rijksregisternummer in het frame van jouw fiets gegraveerd. Daardoor kan men hem duidelijk identificeren als jouw eigendom.

Lees meer →

homo-transfobie20logo20meldpuntOp 1 mei 2014 startte Politie Gent met een lokaal meldpunt “homo- en transfobie”. Eén jaar na datum, en ook ter gelegenheid van de “Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie” op zondag 17 mei, lijkt het ons nuttig om de werking ervan te evalueren. Hebben we de beoogde doelstellingen bereikt? Wat zijn de leerpunten voor de toekomst? Is een lokaal meldpunt eigenlijk wel nuttig en/of wenselijk? Hoe wordt samengewerkt met relevante partners?

Lees meer →