rekruteringGent: een bruisende stad, meer dan een kwart miljoen inwoners, 156 km² en 13 politiecommissariaten. Om onze inwoners optimaal te kunnen dienen, zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe collega's. Daarom organiseren we drie infoavonden in oktober 2014.

Lees meer →

stan supporterDe Gentse politie zoekt nieuwe mensen om haar team te versterken. Vorige week konden jullie kennis maken met Stan. Vandaag gaat Stan supporteren. Klik hier en beleef mee zijn nieuw avontuur.

Benieuwd naar het eerste filmpje 'Stan en de gauwdief'? Klik dan hier.

 

kotopslotMet de actie ‘Kot op slot’ controleren de Dienst Lokale Preventie en Veiligheid en de Politie Gent studentenkoten op inbraakveiligheid. Dit jaar vinden de controles plaats op maandag 20, dinsdag 21 en woensdag 22 oktober 2014. Op studentenkoten is immers vaak waardevol materiaal te vinden – aantrekkelijk dus voor potentiële dieven.

Lees meer →

let opNaar aanleiding van de infoavond die morgen doorgaat in het commissariaat Gent Centrum, zal de onthaalbalie van het commissariaat al om 17 uur gesloten zijn (in plaats van om 19 uur).

Mocht je na 17 uur een aangifte moeten doen, dan kan je steeds terecht op het Algemeen Politiecentrum Gent (A. Triestlaan 12).

Steeds welkom op de infoavond.