klokMomenteel hanteren de commissariaten tijdelijk aangepaste openingsuren:

Lees meer →

gestolen nummerplaatJe hoort wel eens in het nieuws dat criminelen gebruik maken van gestolen nummerplaten. Maar je nummerplaat kan ook gestolen worden door personen die de nummerplaat gebruiken om te ontsnappen aan snelheidsboetes of om te tanken en vervolgens door te rijden zonder te betalen. Of je verdwenen nummerplaat kan het gevolg zijn van een daad van vandalisme. Hoe dan ook moet je het verlies of de diefstal van een nummerplaat zo snel mogelijk aangeven bij de politie.

Lees meer →

fietsregistratie20001siteOp woensdag 2 september 2015 kan je je fiets laten registreren in Wondelgem. Tussen 09.00 en 15.00 uur kan je terecht op de parking van de Delhaize (Botestraat 14). Zorg er wel voor dat je je identiteitskaart op zak hebt!

Lees meer →

terug naar school

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Ben jij er klaar voor? De Gentse politie wel! Wij houden toezicht aan verschillende Gentse scholen om de drukte in goede banen te leiden. Kom je je kleine spruit aan de schoolpoort afzetten? Draag dan ook je steentje bij tot een goede start en parkeer je auto alleen waar het mag. En andere verkeersregels gelden uiteraard ook aan de schoolpoort: oversteken doe je op het zebrapad en fietsen doe je op het fietspad.

Lees meer →