klokMomenteel hanteren de commissariaten tijdelijk aangepaste openingsuren:

Lees meer →

scoobydoo vanDe eerste schoolvakantie is in aantocht. Ga je tijdens de herfstvakantie op zoek naar de zon om de batterijen terug op te laden? Of misschien trek je wel de bossen in voor een paar stevige wandeldagen. Of is een city trip meer jouw ding? Hoe dan ook, vergeet zeker niet tijdig het gratis vakantietoezicht aan te vragen.

Lees meer →

jumptoworkOp dinsdag 13 oktober 2015 organiseren VDAB, Stad Gent en Co-Searching vzw, ‘Jump to work!’, dé job- en stagebeurs van de regio.

Van 9.30 uur tot 13.00 uur kan je dan terecht bij rekruteringsmedewerkers van de Gentse politie. Ook de Dienst Rekrutering van de Federale Politie zal aanwezig zijn.

Locatie: Handelsbeurs, Kouter 29 – 9000 Gent.

Kan je niet aanwezig zijn maar heb je toch enkele vragen over werken bij de Gentse politie? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Onze Dienst HRM helpt je graag verder en biedt jou een begeleiding en ondersteuning op maat aan.

luk alloo websiteDonderdag 15 oktober 2015 zendt VTM de eerste aflevering uit van ‘Alloo bij de Lokale Politie’. De afgelopen maanden heeft televisiemaker Luk Alloo negen politieduo’s gevolgd in drie verschillende politiezones. Naast de politiezones Westkust en Rupel komt ook Politie Gent aan bod in de reeks.

Lees meer →