1 dag niet postkaart sint 455br

De sint is op komst! Maar voor hem moet je geen ramen of deuren open laten – hij komt zoals gewoonlijk via de schoorsteen binnen. Hou verder alles goed op slot én in de gaten want ook inbrekers zijn nu graag en vaak op pad.

Lees meer →

stan en de rechercheOp deze zonnige dag is Stan op stap in onze mooie Gentse binnenstad. Na een ontspannende, leuke namiddag vertrekt Stan naar huis. Maar wat ziet hij daar onder de Stadshal? Al die politie? Klik vlug hier om het nieuwe verhaal van Stan te ontdekken.

Lees meer →

wielrennenVan dinsdag 18 tot en met zondag 23 november 2014 vond voor de 74ste keer de Lotto z6sdaagse plaats. De z6sdaagse lokte, net zoals de voorbije jaren, zo’n 40.000 supporters naar het Gentse Kuipke.

Lees meer →

partnergeweld sticker 200br bisDinsdag 25 november 2014 is de Internationale Dag tegen Geweld op Vrouwen. In 2013 werden in ons land 300.000 vrouwen slachtoffer van fysiek en / of seksueel geweld. Maar liefst 1 op 4 vrouwen gaf aan kleinerende of vernederende opmerkingen vanwege de huidige partner of ex-partner te hebben ondergaan. Eens stilstaan bij de problematiek van partnergeweld is dus duidelijk geen overbodige luxe.

Lees meer →