openingstijdenOp maandag 21 juli 2014 zijn onze commissariaten en administratieve diensten gesloten. Je kan dan wel 24u/24u terecht in het Algemeen Politiecentrum Gent (Antonius Triestlaan 12) of van 10.00 uur tot 17.00 uur in het Commissariaat Gent Centrum (Belfortstraat 4).

Lees meer →

politiedorp 2014Voor het dertiende jaar op rij organiseert de geïntegreerde politie op de nationale feestdag het politiedorp. Bezoekers worden op 21 juli 2014 van 10 tot 22 uur op het Poelaertplein in een feestelijke en ontspannen sfeer ontvangen. Groot en klein kan er genieten van educatieve, informatieve en zelfs sportieve activiteiten.

Lees meer →

gf14Het is weer zover: de Gentse Feesten zijn opnieuw in het land! Dit jaar starten ze voor het eerst op vrijdag en eindigen ze op zondag. Van vrijdag 18 tot en met zondag 27 juli 2014 zal de Gentse binnenstad opnieuw overspoeld worden door honderdduizenden toeristen en feestgangers. Ook dit jaar brengt dit volksevenement veel werk voor onze politiezone met zich mee.

Lees meer →

pepermuntdoosje diefjeDe Gentse politie zal tijdens de komende Gentse Feesten pepermuntdoosjes met de boodschap ‘Laat uw hart stelen, niet uw spullen’ uitdelen. Zij wil hiermee de feestvierders sensibiliseren om op hun hoede te zijn voor gauwdieven. Dat daarmee ook de frisse adem bevorderd wordt, is mooi meegenomen.

Lees meer →