Communicatie is een ruim begrip, maar daarom niet minder belangrijk. Zowel in de persoonlijke als in de professionele levenssfeer zijn communicatievaardigheden van cruciaal belang. Bovendien evolueert de communicatiewereld bijzonder snel.

Ook ons korps is graag mee met zijn tijd. We willen weten wat er leeft in Grimbergen en wat er zal leven. Niet alleen het heden, maar ook onze toekomst telt. Vooruit denken! Om deze reden is communicatie een cruciale pijler binnen ons organigram.

Campagnes worden bedacht, brochures ontwikkeld, persmededelingen worden geschreven en ook de website wordt hier beheerd. 

Wij zijn tevens actief op Facebook.

Wij zijn er ons terdege van bewust dat we enkel via een coherente externe én interne communicatie SAMEN criminaliteit kunnen voorkomen en bestrijden. Zowel de pers als de burgers, bedrijven, handelaars, gemeente en andere externe partners spelen daarin een belangrijke rol.

 

De politiezone kan u steeds via email bereiken op het volgend adres : Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 Opgepast dit communicatiekanaal wordt niet permanent gevolgd en kan niet gebruikt worden voor dringende meldingen; hiervoor kan u steeds het 101-oproepnummer  gebruiken.