Ondersteun verkeersslachtoffers bij het brengen van hun verhaal in secundaire scholen.

Gezocht: een buddy voor een getuige uit regio Meise.

Lees meer →

Door de aanhoudende droogte zijn er door de gouverneur van Vlaams-Brabant beperkingen opgelegd inzake het gebruik van drinkwater.

Lees meer →

Factuurfraude vermijdenIn Londerzeel is een verdachte man gesignaleerd die post uit de brievenbussen ontvreemd. Zijn voornamelijk doel is om facturen te stelen, het rekeningnummer hierop te veranderen en de factuur vervolgens terug in de brievenbus te stoppen waardoor dit geld bij betaling op valse rekeningen terechtkomt.

Let daarom op bij het betalen van facturen, zeker bij grote bedragen, of het vermelde rekeningnummer wel correct is. Bij twijfel neemt u best contact op met de firma in kwestie.

Stelt u toch een verschil vast, contacteer dan ook de politie.

Meer info: http://economie.fgov.be/nl/consument/bedrog/factuur/#.WSVrEnlcLIw

Ook dit jaar zal de provincie Vlaams-Vrabant de theoretische opleidingen van de kandidaten gratis organiseren en zal het praktische deel van de vorming in overleg met de lokale politie worden opgezet.

Geïnteresseerde ouders, leerkrachten, vrijwilligers, …. Kunnen zich tot 02 oktober 2017 ENKEL DIGITAAL VIA http://www.vlaamsbrabant.be/pivo/politie/opleiding-aan-derden/verkeer/gemachtigd-opzichter.jsp  inschrijven voor één van de geplande theoretische opleidingen.

De uitrustingen ontvangen kandidaten gratis bij hun machtiging.

 

gemachtigd opzichter-folder

 

Kijk op www.pzklmjobs.be voor al onze openstaande vacatures!

Lees meer →

Vorige12Volgende