Info: werken te Roosdaal (N8 en Kraanstraat)

Kraanstraat te Roosdaal:

De huidige werken op de Assesteenweg (N285) (ter hoogte van de Kraanstraat) worden afgerond begin september. Op 1 september wordt de asfaltlaag aangelegd (tenzij de weersomstandigheden dit niet toelaten).

Vanaf 5 september s'ochtends wordt de Assesteenweg terug volledig opengesteld na het aanbrengen van de wegmarkeringen (idem weersomstandigheden).

De Kraanstraat zelf blijft onderbroken.Ninoofsesteenweg (N8) te Roosdaal:

Op 05/09 en 06/09 wordt de toplag van fase 1 aangelegd (tenzij de weeromstandigheden dit niet toelaten). Daarna op 07/09 en 08/09 worden de wegmarkeringen aangebracht (idem weersomstandigheden).

Op 11/09 start fase 2 van de werken op de Ninoofsesteenweg (N8). De werfzone blijft dezelfde als fase 1, maar nu wordt aan de andere kant van de rijbaan gewerkt:

  • de signalisatie wordt s'ochtends vroeg door de aannemer aangepast
  • de zijstraten die in fase 1 werden afgesloten, blijven afgesloten voor doorgaan verkeer: Poelkbeekstraat, Rijstraat,.Tenzuivenestraat, Kweddenhoek, Poelkstraat, Poelkveldstraat
  • volgende zijstraten (ook al open in fase 1) blijven open: Omer Devidtslaan, Koning Albertstraat
  • ten zuiden van de N8 worden volgende zijstraten afgesloten ter hoogte van de N8: Poelkveldstraat, Poelkstraat, Kweddenhoek
  • ten zuiden van de N8 worden de Tombergstraat en de Weggevoerdenstraat alternerend (dus niet gelijktijdig) afgesloten ter hoogte van de N8 (Tombergstraat begin van fase 2, vanaf 11/09 afgesloten) (Weggevoerdenstraat naar het einde van fase 2 afgesloten)
  • het einde van fase 2 is voorzien (afhankelijk van de weersomstandigheden) op 29/03/2018