meningen

Vanaf half maart 2018 zullen heel wat inwoners van Dilbeek (net als in andere gemeenten) een enquête in de brievenbus ontvangen. Zij werden via een statistische toevalssteekproef geselecteerd om deel te nemen.

Deze Veiligheidsmonitor is een bevolkingsbevraging over verschillende veiligheidsthema's.  Langs dit kanaal word jij als burger bevraagd over uw onveiligheidsgevoel, buurtproblemen, preventie, het slachtofferschap en de kwaliteit van het politieoptreden.  Het initiatief wordt georganiseerd door de politie in samenwerking met FOD Binnenlandse Zaken en de lokale besturen. 

De verzamelde informatie bevat waardevolle indicatoren voor de uitwerking van het veiligheidsbeleid van onze gemeente. Wij vragen je dan ook om deze Veiligheidsmonitor gunstig te onthalen en de nodige tijd te nemen om de vragen van de enquête te beantwoorden. Jouw medewerking is dus van groot belang. Deelnemen kan eenvoudig, online via internet of via een vragenlijst op papier. Je antwoorden worden volledig anoniem verwerkt.

De resultaten worden begin 2019 verwacht zodat deze kunnen worden opgenomen in de verschillende beleidsplannen.

Alvast dank voor uw participatie !  

Mocht je vragen hebben over deze bevraging, mag je ons contacteren via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of op 02 464 12 00.