OPENBAAR ONDERZOEK

Onteigeningsplan

Perceel 1755 Kester, Edingsesteenweg afdeling 3/Kester, sectie D, nummers 337b en 338b (lot 2b en lot 2c) met een geschatte oppervlakte van 31a88 ca.

De politiezone Pajottenland deelt mee dat een openbaar onderzoek wordt gehouden betreffende de door het Politiecollege genomen beslissing bij hoogdringendheid tot voorlopige aanneming van het onteigeningsplan ter realisatie van de bouw van het politiecommissariaat.

Lees meer →

De intergemeentelijke preventiedienst Pajottenland wil samen met de jeugdregio Pajottenland, de lokale politie en FOD Volksgezondheid organisatoren en bezoekers van fuiven en evenementen in de 6 gemeenten, wijzen op de naleving van het algemeen rookverbod en het risico op gehoorschade bij overmatige decibels op de dansvloer. Daarom werden er naast de bestaande affiches en stickers rookverbod nu ook spandoeken ontworpen. De organisatoren van evenementen maakten de bemerking dat de huidige affiches vochtig werden of niet mogen aangeplakt worden aan de muren van bepaalde feestzalen, aldus Bianca Vanreepinghen. Daarom zijn er nu in elke gemeente spandoeken beschikbaar via de fuifkoffer die beschikbaar is via de lokale jeugddienst. In totaal werden er 7 spandoeken aangekocht via het preventiebudget. Indien er meerdere evenementen zijn op hetzelfde tijdstip in dezelfde gemeente, kan een extra spandoek ook ontleend worden bij de preventiedienst.

Lees meer →

De politiezone Pajottenland heeft besloten om volgende voertuigen te verkopen :

  • Volkswagen Transporter
  • 2 bromfietsen

Lees meer →

snelheidscontroles     In de maand mei zijn volgende controles gepland :

Lees meer →

Naar jaarlijkse gewoonte vindt de MEGA fuif, voor de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar uit de Pajotse basisscholen, plaats in zaal Willem Tell te Tollembeek.

Lees meer →

Vorige123Volgende