Nieuwsbrief 16 juni 2015

Gestolen voertuig in lichterlaaie

Vrijdagnacht 12 juni omstreeks 00.45 uur kreeg de politiezone Druivenstreek een oproep van een brandend voertuig in de Kapucijnendreef in Jezus-Eik. Buurtbewoners hoorden een auto claxonneren en hoorden toen een klap.

Een auto is tegen een verlichtingspaal terechtgekomen en heeft vuur gevat. De auto bleek even daarvoor gestolen te zijn geweest van op een parking langsheen de Brusselsesteenweg in Overijse.

De brandweer kwam ter plaatse en kon de hoge vlammenzee snel blussen. Er zat niemand in het voertuig. Een onderzoek naar de dader van de diefstal en van het ongeval werd ingesteld.


Gratis fietsen graveren in Overijse en in Hoeilaart

Woensdag 17 juni zal de politiezone Druivenstreek terug fietsen graveren.

Je kan daarvoor terecht op de parking voor het hoofdcommissariaat in Overijse tussen 17 en 19 uur.

Breng je identiteitskaart mee zodat je fiets kan voorzien worden van je rijksregisternummer.

In Hoeilaart kan je terecht op woensdag 24 juni, eveneens tussen 17 en 19 u, op de parking van het gemeenteplein.

Het graveren gebeurt gratis.


Inbraak in Maleizen en in Overijse

Tijdens de nacht van donderdagavond 11 op vrijdagmiddag 12 juni klommen onbekenden over de afsluiting van een woning langsheen de Terhulpensesteenweg in Maleizen. Vervolgens braken zij de achterdeur van de woning open om zich toegang te verschaffen.

Zaterdag 13 juni werd er tussen 12.15 en 16.30 u ingebroken in een woning langsheen Speelberg in Overijse. De dader kon zich toegang verschaffen langs de voorkant van het gebouw om de woning te doorzoeken.

Labels