Nieuwsbrief 9 september 2014         
Tijdens de nachten van vrijdag 19 op zaterdag 20/09/14 en van zaterdag 20 op zondag 21/09/14 is er gratis busvervoer voorzien voor de feestvierders van het Druivenfestival in Hoeilaart.
De bus vertrekt om 1u30 - 2u30 - 3u30 en 4u30 aan de Post en rijdt naar Overijse-centrum, Jezus-Eik, Maleizen, Eizer, Tombeek, Terlanen en Huldenberg.

Nieuwsbrief 11 september 2014
 
 
Voor de kinderen: doe mee aan de tekenwedstrijd en maak kans op een leuk prijzenpakket ! 
Klik hier voor de tekening
Tekeningen op 5 oktober vóór 16u30 komen afgeven bij de politie.
                            
Kom met de fiets: een fietsenparking is voorzien.
Kinderen kunnen dan ook eens checken hoe goed ze zijn in het afleggen van het fietsbehendigheidsparcours! 
Je kan bovendien gratis je fiets laten graveren. 

Nieuwsbrief 1 juli 2014

De politiezone Druivenstreek wordt gegeerd door inbrekers in woningen. Tijdens de vakantiemaanden zijn de inwoners vaak langdurig afwezig. Zijn je buren op vakantie en merk je verdachte zaken of personen op hun eigendom of rond de woning, twijfel er dan niet aan om onmiddellijk contact op te nemen met de politie op het nummer 02 769.69.30 of op het noodnummer 101.

Vertrek je binnenkort zelf op vakantie? Dan geven we je nog de volgende preventietips mee:

Sluit je woning goed af. Zorg dat alle ramen en deuren gesloten zijn. Ook kleine verluchtingsramen kunnen inbrekers de kans geven je woning te betreden.
Vraag aan een buur om je woning in het oog te houden en verdachte zaken te melden.
Zorg dat iemand regelmatig langskomt om de brievenbus leeg te maken.
Probeer je woning een bewoonde indruk te geven. Laat iemand de rolluiken op- en aflaten of gebruik een tijdsschakelaar om licht te maken in de woning tijdens je afwezigheid.
Inbrekers zijn vaak uit op geld en juwelen. Zorg dat deze waardevolle voorwerpen niet in je woning zijn tijdens je afwezigheid. Berg ze op in een bankkluis of geef ze eventueel in bewaring aan een buur of familielid.
Niet iedereen hoeft te weten dat je op vakantie bent. Ook dieven en inbrekers maken gebruik van moderne middelen als Twitter en Facebook.

Vraag tijdig afwezigheidstoezicht aan.

geef inbrekers geen kans

Vorige1234Volgende