• Heb jij een passie voor ICT ?
  • Kan je hard– en softwaresystemen beheren en onderhouden ?
  • Wil je ook bijdragen aan de verschillende ICT projecten, zoals het ontwikkelen van end-user friendly tools, het analyseren van zowel technische als ICT problemen en het zoeken naar gepaste oplossingen ?
  • Heb je een diploma professionele bachelor bij voorkeur in ICT of toegepaste informatica ?

Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken.

Wij bieden

  • een voltijdse job van niveau B in een dynamische werkomgeving
  • bijkomende vergoedingen voor wachtrol, nacht- en weekendwerk
  • een glijdend uurrooster en mogelijkheid tot thuiswerk
  • minimum 32 verlofdagen per jaar
  • 100% tegemoetkoming in de kostprijs van het openbaar vervoer
  • gratis hospitalisatieverzekering

Interesse ? Klik hier voor meer informatie over deze vacature.

 

Verkeerscontroles in de druivenstreek

In het kader van de verkeersveiligheid werden in Overijse en Hoeilaart tijdens de maand augustus 2017 op verschillende plaatsen en tijdstippen controles uitgevoerd. Door de bemande camera werden 4335 voertuigen op snelheid gecontroleerd. 386 bestuurders of 8,9 % werden geflitst wegens te snel rijden. In totaal werden 200 ademtesten afgenomen. 99 % van de bestuurders had niet gedronken. 4 rijbewijzen werden onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. 2 bestuurders hadden te veel gedronken en 2 bestuurderswerden positief getest op het gebruik van drugs achter het stuur.

smart drivers

Smart Drivers is een online platform dat je stapsgewijs op weg helpt naar je rijbewijs. Voor meer informatie surf naar http://www.bivv.be/nl/campagnes/sensibilisatie.

 

 

 

 

 

Verkeerscontroles in de druivenstreek
In het kader van de verkeersveiligheid werden in Overijse en Hoeilaart tijdens de maand juli 2017 op verschillende plaatsen en tijdstippen controles uitgevoerd. Door de bemande camera werden 8627 voertuigen op snelheid gecontroleerd. 606 bestuurders of 7% werden geflitst wegens te snel rijden. In totaal werden 182 ademtesten afgenomen. 92,8% van de bestuurders had niet gedronken. 9 rijbewijzen werden onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. 10 bestuurders werden positief getest op het gebruik van drugs achter het stuur. nul op bedankt bob


Opgepast als je een tandenstoker tussen de deur vindt !

Enkele dagen geleden werd door de pers melding gemaakt van dit nieuw fenomeen in het kader van de woninginbraken.
Vermoed wordt dat een inbrekersbende tandenstokers tussen de deuren of ramen steekt en zo kan nagaan of de eigenaars voor lange duur afwezig zijn.
De politie van Grimbergen heeft een 5-tal meldingen gekregen van tandenstokers die tussen de deur staken (zie foto).
Onlangs kreeg onze politiedienst een melding van het aantreffen van tandenstokers in de voordeur van een woning te Overijse.
Waakzaamheid is dus geboden. Gelieve bij aantreffen van tandenstokers of bij verdachte handelingen steeds de politie te verwittigen.

 

tandenstokers