Volg ons op twitter !!

Volg ons op twitter.com/pzzaventem

 images 1

Onze politiezone

nedpollok

 

Hoogstraat 20
1930 Zaventem
T: 02 719 10 10
F: 02 719 10 00

Meer contact informatie

 negern

 http://www.wegenenverkeer.be/rodex

Op 12 januari 2015 omstreeks 23:40 kreeg de lokale politie van Zaventem een oproep inzake een verkeersaanrijding met stoffelijke schade en vluchtmisdrijf te Sterrebeek Moorselsteenweg.

De bestuurder was om een onbekende reden van de rijbaan afgeweken en heeft zich door vier voortuinen een weg gebaand.  Verschillende tuinmuren werden beschadigd.  De bestuurder liet zijn zwaar beschadigd voertuig achter en vluchtte te voet richting Sterrebeek.  Hij kon door de politieploeg geĆÆntercepteerd worden.  De afgenomen alcoholtest en drugtest van de bestuurder waren beiden positief.  De bestuurder was tevens geen drager van een rijbewijs.

De geagiteerde bestuurder beschadigt later de politiecombi en werd ter ontnuchtering opgesloten in de politiecel.

bron: dir Ops

logo-nl

De lokale politie Zaventem werkte in het weekend van 9-10-11 januari 2015 intensief mee aan de BOB-campagne. In de nacht van 9 op 10 en de nacht van 10 op 11 januari werden er in totaal 348 bestuurders gecontroleerd op alcohol en drugs achter het stuur.

Bron: Dir ops PZ Zaventem

Lees meer →

 winter

Gaat u binnenkort op skiverlof of bent u van plan op vakantie te gaan met Kerst- en Nieuwjaar? Vergeet dus niet je woning te beschermen tegen inbraak want inbrekers gaan niet op vakantie!  

Lees meer →