Volg ons op twitter !!

Volg ons op twitter.com/pzzaventem

 images 1

Onze politiezone

nedpollok

 

Hoogstraat 20
1930 Zaventem
T: 02 719 10 10
F: 02 719 10 00

Meer contact informatie

Voor meer informatie omtrent buurtinformatienetwerken in Groot-Zaventem kan je terecht op de volgende link
http://www.zaventem.be/nl/721/content/2018/buurtinformatienetwerk.html

Bron: Preventiedienst Zaventem

Ten gevolge van het verhoogde dreigingsniveau (naar niveau 3) worden volgende bijkomende veiligheidsmaatregels voorzien:

 • Verbod op zakken (rugzakken en andere)in stadion.
 • Er zijn geen opbergkastjes  in het stadion om zaken te deponeren.  
 • Het gebruik van pyrotechnisch materiaal en verschillende voetzoekers in het stadion  en directe omgeving is verboden .
 • Sensibilisatie van de personen werkzaam in het stadion om extra aandacht te hebben voor hun materiaal zodat het niet als verdacht zou kunnen worden beschouwd.
 • De extra ingangscontroles zullen voor een mogelijke vertraging zorgen aan de ingangen.
 • Ondanks de ongemakken hopen wij dat de match voor iedereen een feest wordt.

  Bron: dir Ops.

   

  In het kader van de nationale campagne tegen inbraak 1dagniet verspreiden we vandaag in samenwerking met de preventiedienst 15.200 broodzakken met preventie tips tegen woninginbraak.
  Alvast bedankt aan alle bakkers die deze actie mee ondersteunen!

  Bron Preventiedienst.

  ZAVENTEM: Afgelopen weekend controleerde de Lokale Politie Zaventem intensief op alcohol in het verkeer. Gedurende het hele weekend werden zowel ’s nachts als overdag verschillende verkeersdispositieven opgezet. In totaal werden 253 bestuurders gecontroleerd. 241 bestuurders hiervan bliezen SAFE. Drie bestuurders bliezen ALARM. Hun rijbewijs werd ingehouden voor de duur van 3u. Negen bestuurders bliezen POSITIEF. Vijf van hen dienden hun rijbewijs af te geven voor de duur van 6u. Voor de vier andere resulteerde de ademanalyse in een onmiddellijke intrekking van hun rijbewijs voor een periode van 15 dagen. Daarnaast werden 5 processen-verbaal opgesteld voor andere verkeersinbreuken.