Volg ons op twitter !!

Volg ons op twitter.com/pzzaventem

 images 1

Onze politiezone

nedpollok

 

Hoogstraat 20
1930 Zaventem
T: 02 719 10 10
F: 02 719 10 00

Meer contact informatie

Vanochtend om 10.45 uur werd een voertuig gecontroleerd te Sint-Stevens-Woluwe. De 42-jarige bestuurder uit Zaventem poogde initieel zijn heroïne nog te verstoppen doch tevergeefs. De drugs werd in beslag genomen en er volgde een huiszoeking bij hem thuis. Hij zal zich later op verzoek van de parketmagistraat van Halle-Vilvoorde moeten verantwoorden voor zijn druggebruik.

Lees meer →

 

Onlangs nam de lokale politie van Zaventem haar nieuwe, verplaatsbare, onbemande snelheidsradar in gebruik. Om de snelheidscontrole over een langere periode te kunnen doen, was er nood aan een onbemande radar. Tot nu toe beschikte de lokale politie Zaventem enkel over de vaste flitspalen op de gewestwegen. In de woonkernen werd de klassieke flitswagen ingezet.

Lees meer →

 

Parklaan t.h..v Atheneum richting Vilvoordelaan. van 16.40 tot 17.30 uur
107 bestuurders hebben Safe geblazen.
4 bestuurders waren niet drager van de veiligheidsgordel.
1 bestuurder was geen drager van het rijbewijs.

Bron Dir Ops

 

De lokale politie van Zaventem zette haar mobile snelheidsmeter vandaag op langs de Bevrijdingslaan te Sint-Stevens-Woluwe.  Tussen 08:30 en 10:30 uur werden er 757 voertuigen gecontroleerd op snelheid.  213 bestuurders hielden geen rekening met de snelheidsborden en werden geflitst. 

De hoogst behaalde snelheid was 93 km/u.  In de Bevrijdingslaan geldt een snelheidsbeperking van 50 km/u.

De controles zullen er nog plaatsvinden.

Bron: Dir Ops