Volg ons op twitter !!

Volg ons op twitter.com/pzzaventem

 images 1

Onze politiezone

nedpollok

 

Hoogstraat 20
1930 Zaventem
T: 02 719 10 10
F: 02 719 10 00

Meer contact informatie

Op heden woensdag 13/08/2014 werd een jonge kat aangetroffen te Zaventem.Indien u de eigenaar bent van dit huisdier, mag u steeds contact opnemen met de lokale politie zaventem.

Lees meer →

Een 47-jarige man uit Vilvoorde deed zich zaterdagavond tegoed aan een maaltijd in een eetgelegenheid te Sint-Stevens-Woluwe. Toen de man moest betalen bleek hij niet te beschikken over bestaansmiddelen.

Lees meer →

 

De politie van Zaventem hield donderdagnamiddag een controleactie gericht naar potentiële inbrekers. 96 Personen werden gecontroleerd. Elf personen waren gekend bij de politie voor feiten van drugs,diefstal en geweldplegingen.Eén persoon stond geseind in verband met een vonnis van een politierechtbank.

Lees meer →

Een sms beantwoorden, e-mails lezen, Facebook checken…Doe jij dat ook achter het stuur? Geen twijfel mogelijk, dan behoor jij ook tot de (zeer grote) groep van de smartphone-verslaafden. Wanneer jouw telefoon rinkelt, schiet er maar één ding door jouw hoofd: wie probeert er mij te bellen? En plotseling overvalt jou die onweerstaanbare drang, bijna op leven en dood… om te antwoorden! Behalve achter het stuur, daar moet je absoluut kiezen: "gsm'en" of rijden. Omdat dit echter nog te weinig gebeurd, lanceert het BIVV de campagne Beep beep! Boem boem! .
De nieuwe campagne is nodig omdat heel wat bestuurders gsm’en en sms’en achter het stuur als normaal beschouwen, ondanks het verhoogde risico op een ongeval. Wie belt achter het stuur, loopt 3 tot 4 keer meer kans op een ongeval. Bij sms'en is dat risico zelfs 23 keer groter!

Meer info en filmpjes op  http://beepbeepboemboem.be/

Nils Meert