Volg ons op twitter !!

Volg ons op twitter.com/pzzaventem

 images 1

Onze politiezone

nedpollok

 

Hoogstraat 20
1930 Zaventem
T: 02 719 10 10
F: 02 719 10 00

Meer contact informatie

ZAVENTEM: Op 13/02/2015 omstreeks 10.55 uur gebeurde op het kruispunt van de Vilvoordelaan met de Groenstraat in het centrum van Zaventem een diefstal met geweld. Er werd een handtas uit de handen van een 93-jarig slachtoffer getrokken.

Zij kwam hierbij ten val en diende ter verzorging overgebracht te worden naar het Portaalsziekenhuis in Vilvoorde. Een zeventienjarige Zaventemnaar ontfermde zich onmiddellijk over het slachtoffer. Een twintigjarige Zaventemnaar zag het slachtoffer liggen en legde de link met een jongeman dewelke hij had zien lopen.

Hij ging de jongeman achterna en kon hem doen stoppen in de Desmedtstraat. Daar verplichtte hij de dader om de portefeuille van het slachtoffer te overhandigen. Hij stelde het slachtoffer terug in het bezit van haar portefeuille. De interventieploeg van PZ Zaventem heeft nadien de handtas terug gevonden. Bijkomende getuigen van deze feiten mogen zich steeds tot de Lokale Politie van Zaventem wenden indien zij meer info hebben.

BRON: Dienst Interventie PZ Zaventem

AED = Automatische Externe Defibrillator.

Deze toestellen werden geplaatst en zijn beschikbaar bij Medische noodsituaties. U kan de plaatsen waar deze zich bevinden downloaden via het menu "Documenten downloads", rubriek folders of klik hier: AED plaatsen

Bijkomend staat er nog een toestel:bij het bedrijf Verizon Terremark, Culliganlaan 2 E ( Op het gelijkvloers, in de ziekenboeg, naast de receptie)

 

Bron: Ops PZ Zaventem

 

 negern

 http://www.wegenenverkeer.be/rodex

Op 12 januari 2015 omstreeks 23:40 kreeg de lokale politie van Zaventem een oproep inzake een verkeersaanrijding met stoffelijke schade en vluchtmisdrijf te Sterrebeek Moorselsteenweg.

De bestuurder was om een onbekende reden van de rijbaan afgeweken en heeft zich door vier voortuinen een weg gebaand.  Verschillende tuinmuren werden beschadigd.  De bestuurder liet zijn zwaar beschadigd voertuig achter en vluchtte te voet richting Sterrebeek.  Hij kon door de politieploeg geĆÆntercepteerd worden.  De afgenomen alcoholtest en drugtest van de bestuurder waren beiden positief.  De bestuurder was tevens geen drager van een rijbewijs.

De geagiteerde bestuurder beschadigt later de politiecombi en werd ter ontnuchtering opgesloten in de politiecel.

bron: dir Ops