Volg ons op twitter !!

Volg ons op twitter.com/pzzaventem

 images 1

Onze politiezone

nedpollok

 

Hoogstraat 20
1930 Zaventem
T: 02 719 10 10
F: 02 719 10 00

Meer contact informatie

 winter

Gaat u binnenkort op skiverlof of bent u van plan op vakantie te gaan met Kerst- en Nieuwjaar? Vergeet dus niet je woning te beschermen tegen inbraak want inbrekers gaan niet op vakantie!  

Lees meer →

storm121214

Tenten kerstmarkt Zaventem gaan vliegen: Op het Kerkplein van Zaventem staan tenten opgesteld voor de kerstmarkt van zaterdag 13/12/2014. Wegens de hevige storm zijn de tenten aan het instorten en is er gevaar dat ze gaan vliegen. De brandweer en de gemeentediensten zijn ter plaatse. Op alle hoeken wordt toezicht geplaatst zodat niemand het Kerkplein kan betreden. De firma die de tenten opgezet heeft, is alles aan het beveiligen en in de late namiddag zal een volledige nieuwe opbouw gebeuren. De bushalte werd verplaatst voor de veiligheid van de gebruikers. Alle doorgang van voetgangers aan de zijde van het Kerkplein is verboden.

In het kader van 1dagniet heeft de lokale Politie Zaventem gisteren deelgenomen aan de preventieve controleacties van woninginbraken.Gedurende de hele dag werden extra patrouilleploegen ingezet in de verschillende woonwijken van Zaventem. Zowel bewoners als niet-bewoners werden gecontroleerd. Ook tijdens de nacht werd er tot 03u00 bijkomende versterking ingezet.

 

Lees meer →

 

In het kader van 1dagniet is Politie Zaventem van 07.00 uur tot 15.00
uur overgegaan tot verschillende controles op het grondgebied van onze
gemeente met als doel:
- ontradend optreden tegen potentiƫle daders
- sensibilisering van de burgers

Lees meer →