Volg ons op twitter !!

Volg ons op twitter.com/pzzaventem

 images 1

Onze politiezone

nedpollok

 

Hoogstraat 20
1930 Zaventem
T: 02 719 10 10
F: 02 719 10 00

Meer contact informatie

Criminaliteitscijfers Vlaams-Brabant. Klik hier om de link te openen.... 

 

ZAVENTEM: De voorbije week werden in de loop van de dag opnieuw enkele verkeersborden kwaadwillig verdraaid.   Deze keer werden de voorrangsborden op enkele kruispunten langsheen de Oude Keulseweg geviseerd.   Verscheidene omgekeerde driehoeken kregen een kwartslag, waardoor de voorrangsregels werden veranderd.   Door deze vandalenstreek kreeg het verkeer uit enkele zijstraten plots voorrang op het verkeer op voorrangsweg zelf.  Het spreekt vanzelf dat hierdoor een uiterst gevaarlijke situatie werd gecreĆ«erd.    De Lokale Politie Zaventem doet dan ook een warme oproep om dergelijke feiten onmiddellijk te melden.

ZAVENTEM: Op 16/02/2016 is de Lokale Politie Zaventem, in samenwerking met de steundiensten van de Federale Politie en inspecteurs van DE LIJN Vlaams-Brabant, overgegaan tot controle op de lijnbussen en het spoorwegstation van Zaventem. Dit in het kader van overlast in al zijn vormen.

Lees meer →

 

 

ZAVENTEM: Vrijdag 05/02, iets na negen uur, kreeg de lokale politie van Zaventem melding van een diefstal met geweld in de Steenokkerzeelstraat te Zaventem. De lokale politie Zaventem, welke met verschillende ploegen een anti-diefstal actie deed, was zeer snel ter plaatse en kon de dader vatten. Een vrouw had er een oudere dame bestolen en heeft hierbij eveneens geweld gebruikt. Ze belde aan aan de woning van het slachtoffer. Ze vroeg om geld. Vermits het slachtoffer geen geld wilde geven, drong ze de woning binnen om de portefeuille van het slachtoffer te stelen. De gestolen portefeuille werd teruggevonden. De dader werd van haar vrijheid beroofd en ter beschikking gesteld van de onderzoeksrechter te Brussel.