Autoloze zondag 2014

Lees meer →

Wegeniswerken: Herinrichting Tiense VestenVanaf maandag 4 augustus 2014 starten het Agenstschap Wegen en Verkeer (AWV), Infrax, aannemer VBG en de stad Tienen met de herinrichting van de Tiense Vesten.

Met deze werkzaamheden zullen de zwarte punten worden aangepakt om de verkeersveiligheid te verhogen en de leefbaarheid van de inwoners te verbeteren.

U vindt actuele informatie betreffende deze wegeniswerken op de volgende websites:

http://www.wegenenverkeer.be/tiense-vesten
http://www.tienen.be/herinrichtingvesten

Hier vindt u bovendien een PDF-folder met meer info over de eerste 2 fases van deze werken: icon Folder: Herinrichting Tiense Vesten - Fase 1 en 2

Waar en wanneer vinden de volgende graveeracties plaats?

Najaar:

07 oktober: 16u00-19u00 - Station Tienen

Lees meer →

Vanaf 1 september 2012 worden alle aanvragen voor het innemen van openbaar domein in Tienen (werken op de openbare weg, parkeerverbod voor een verhuis, plaatsing container, plaatsing stelling, enz...) enkel nog behandeld door de verkeersdienst op de volgende tijdstippen :

ELKE MAANDAG EN DONDERDAG TUSSEN 09.00 uur en 12.00 uur (behalve op feestdagen).

Op deze tijdstippen kan uw aanvraag, indien mogelijk, onmiddellijk behandeld worden. Alle andere aanvragen zullen op een later tijdstip behandeld worden, doch voor de eerstvolgende maandag- of donderdagvoormiddag volgend op de aanvraag.

Elke aanvraag tot vergunning dient minimum 5 dagen voor aanvangsdatum te worden ingediend. Zo kunnen wij uw dossier met de nodige zorg behandelen.

Voor de aanvraag voor inname van openbaar domein en de aanvraag voor het signaleren van werken en plaatsen van verkeersbelemmeringen op de openbare weg voor een periode van 1 tem 7 dagen dient u zich te wenden tot de politie. Hiervoor dient u het aanvraagformulier hieronder te gebruiken (te mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ).

Betreft het een inname van minimum 8 dagen, dan dient u zich eerst te wenden tot de stadsdiensten. Hieronder vindt u het reglement en het aanvraagformulier (te mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

Lees meer →