De hitte kan dodelijk zijn, laat je hond niet in de wagen achter!

Lees meer →

ProximusDe tijden dat een onbetrouwbare mail gemakkelijk te herkennen was aan zijn slechte grammatica en spellingsfouten is al lang voorbij. De moderne phishing mails zien er 'net echt' uit. Het meest recente voorbeeld is een mail die zogezegd door Proximus verstuurd werd.

Hierin beweerde men dat de domiciliëring van de ontvanger mislukt was en dreigden ze de factuur enorm te verhogen indien hij/zij niet binnen de dag betaalde door op een link in de mail te klikken. De phishers maakten gebruik van een professioneel uitziende mail met logo en herkenbare kleuren, maar er waren verschillende waarschuwingssignalen:

Lees meer →

Waar en wanneer vinden de volgende graveeracties plaats?

Voorjaar:

 • Woensdag 24 mei van 14.00 tot 16.00 uur - Politiecommissariaat, Gilainstraat 109, Tienen
 • Woensdag 7 juni van 13.30 tot 16.30 uur - Café De Grietmuil, Potstraat 14, Bost
 • Lees meer →

  Heb je een hond en gaan jullie samen wandelen in Tienen?hond aan leiband

  Vergeet dan niet dat volgens het politiereglement van de stad Tienen iedere hond aan de leiband dient te worden gehouden en dat kwaadaardige honden bovendien gemuilband moeten worden.

  Het volledige politiereglement kan je HIER raadplegen, maar wat betreft onze trouwe viervoeters is het volgende belangrijk:

  Lees meer →

  Facebook

  Vanaf nu kun je ons ook volgen op facebook. Ga naar onze facebookpagina HIER (https://www.facebook.com/Politiezone-Tienen-Hoegaarden-1556045921388760/), like ons Likeen je bent steeds op de hoogte van wat er zich in de politiezone Tienen-Hoegaarden afspeelt.

  Lees meer →

  Vorige12Volgende