In het kader van de heraanleg van de Tiense Vesten is nu ook de Gilainstraat aan de beurt. Tijdens de hele maand augustus zal het stuk tussen de Kliniekstraat en de Vesten afgesloten worden. Zowel het ziekenhuis als het politiebureau blijven echter bereikbaar via alternatieve wegen zoals de Waaibergstraat.

Deze zomer is het weer zover!Logo Suikerrock 2015

Van 31 juli tot en met 2 augustus 2015 verandert de Tiense binnenstad in een groots muziekfestijn onder het vaandel van Suikerrock. Meer info over het evenement lees je op de website van Suikerrock: www.suikerrock.be. Ook praktische zaken zoals bereikbaarheid en mogelijke verblijfplaatsen kun je daar vinden.

Veiligheid

• Pas op voor pick-pockets! Waardevolle spullen kan je opbergen in de gratis lockers op de stand van ING in de Nieuwstraat.

• Op het gehele terrein wordt tijdens het festival toezicht gehouden door camera’s, beveiligingspersoneel en politie.

Lees meer →

Schattenjacht met Interleuven - Banner

Om hun 50e verjaardag te vieren organiseert Interleuven voor alle inwoners van de 30 gemeenten en steden van het arrondissement Leuven een schattenjacht. Speur mee tussen 15 juni en 15 oktober en maak kans op een splinternieuwe fiets en/of tablet. Voor meer informatie of om je in te schrijven, surf je naar www.interleuven.be

Een container plaatsen, een stelling opbouwen, een woning (ver)bouwen... als u gebruik wilt maken van het openbaar domein in Hoegaarden of Tienen kan de werkwijze sterk verschillen, afhankelijk van de locatie en de periode van de inname.

Ligt de openbare weg die u wilt innemen in Tienen? Klik dan HIER.

Ligt de openbare weg die u wilt innemen in Hoegaarden? Klik dan HIER.

Waar en wanneer vinden de volgende graveeracties plaats?

Zomer:

  • woensdag 29 juli van 13u30 tot 16u30: Garage Champagne, Sint-Truidensesteenweg 543 in Hakendover
  • woensdag 5 augustus van 13u30 tot 16u30: Café Vandamme, Sint-Pietersstraat 141 in Vissenaken
  • woensdag 12 augustus van 13u30 tot 16u30: Superette, Sint-Gillisplein 29 in Kumtich
  • woensdag 19 augustus van 15u00 tot 19u00: Politiecommissariaat, Gilainstraat 109 in Tienen
  • Najaar:

    Lees meer →