Hij is te snel gegaan

De nieuwe campagne van het BIVV wil komaf maken met het positieve imago van snel rijden.

Lees meer →

Paardenprocessie

Binnenkort is het weer zover! Hakendover zet zijn beste (paarden)beentje voor op paasmaandag 21 april 2014. Natuurlijk staat de politie klaar om dit evenement mee in goede banen te leiden. 

Lees meer →

Momenteel circuleren er valse e-mails in naam van de FOD Financiƫn op het internet. De oplichters gebruiken de vormgeving van Tax-on-web en doen geloven dat u recht heeft op een belastingteruggave. Zij vragen u uw bank- en kredietkaartgegevens door te sturen.

Klik HIER voor meer informatie.

Waar en wanneer vinden de volgende graveeracties plaats?

Voorjaar:

15 april: 16u00-19u00 - Station Tienen
07 mei: 14u00-16u00 - Politiecommissariaat, Gilainstraat 109, Tienen
28 mei: 14u00-16u00 - Politiecommissariaat, Gilainstraat 109, Tienen
11 juni: 14u00-16u00 - Politiecommissariaat, Gilainstraat 109, Tienen

Lees meer →

Vanaf 1 september 2012 worden alle aanvragen voor het innemen van openbaar domein in Tienen (werken op de openbare weg, parkeerverbod voor een verhuis, plaatsing container, plaatsing stelling, enz...) enkel nog behandeld door de verkeersdienst op de volgende tijdstippen :

ELKE MAANDAG EN DONDERDAG TUSSEN 09.00 uur en 12.00 uur (behalve op feestdagen).

Op deze tijdstippen kan uw aanvraag, indien mogelijk, onmiddellijk behandeld worden. Alle andere aanvragen zullen op een later tijdstip behandeld worden, doch voor de eerstvolgende maandag- of donderdagvoormiddag volgend op de aanvraag.

Elke aanvraag tot vergunning dient minimum 5 dagen voor aanvangsdatum te worden ingediend. Zo kunnen wij uw dossier met de nodige zorg behandelen.

Voor de aanvraag voor inname van openbaar domein en de aanvraag voor het signaleren van werken en plaatsen van verkeersbelemmeringen op de openbare weg voor een periode van 1 tem 7 dagen dient u zich te wenden tot de politie. Hiervoor dient u het aanvraagformulier hieronder te gebruiken (te mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ).

Betreft het een inname van minimum 8 dagen, dan dient u zich eerst te wenden tot de stadsdiensten. Hieronder vindt u het reglement en het aanvraagformulier (te mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

Lees meer →