Heb je een hond en gaan jullie samen wandelen in Tienen?hond aan leiband

Vergeet dan niet dat volgens het politiereglement van de stad Tienen iedere hond aan de leiband dient te worden gehouden en dat kwaadaardige honden bovendien gemuilband moeten worden.

Het volledige politiereglement kan je HIER raadplegen, maar wat betreft onze trouwe viervoeters is het volgende belangrijk:

Lees meer →

Al geruime tijd circuleren er valse emails waarin geschreven wordt dat u een achterstallige boete dient te betalen. Soms staat in de mail dat het een 'herinnering' betreft.

screen shot 06-22-16 at 04.14 pm

Deze mails worden steeds "professioneler" opgemaakt maar blijven een poging tot oplichting.

De (federale) politie verstuurt dit soort mails niet en vraagt trouwens NOOIT via internet boetes te betalen!

Klik in geen geval op de links (mogelijkheid tot virussen) en betaal zeker niet ! De mails kunnen er soms een beetje anders uitzien maar de werkwijze van de oplichters blijft hetzelfde. Telkens wordt voorgesteld om met een min of meer anonieme betaalmethode zoals 3G Payment of Ukash te betalen.

Lees meer →

Bromfiets registreren

Facebook

Vanaf nu kun je ons ook volgen op facebook. Ga naar onze facebookpagina HIER (https://www.facebook.com/Politiezone-Tienen-Hoegaarden-1556045921388760/), like ons Likeen je bent steeds op de hoogte van wat er zich in de politiezone Tienen-Hoegaarden afspeelt.

Lees meer →

Een container plaatsen, een stelling opbouwen, een woning (ver)bouwen... als u gebruik wilt maken van het openbaar domein in Hoegaarden of Tienen kan de werkwijze sterk verschillen, afhankelijk van de locatie en de periode van de inname.

Ligt de openbare weg die u wilt innemen in Tienen? Klik dan HIER.
OPGELET: In Tienen wijzigt deze procedure vanaf 1 april 2016.

Ligt de openbare weg die u wilt innemen in Hoegaarden? Klik dan HIER.