Opgelet: wegens een wegverzakking op de Leopoldvest (binnenring) richting Bergévest zal deze afgesloten zijn vanaf donderdag 26/01/2017 om 7 uur 's ochtends tot het einde van de herstellingswerken.
 
Er zal in een omleiding voorzien worden komende van de Bergévest met richting Kabbeekvest. Deze omleiding is als volgt: Slachthuisstraat - Hamelendreef - Oplintersesteenweg om dan terug aansluiting te krijgen op de Kabbeekvest.
 
Op de Oplintersesteenweg tussen de rotonde en het kruispunt Oplinterse Poort zal er een parkeerverbod ingesteld worden.

Lees meer →

Heb je een hond en gaan jullie samen wandelen in Tienen?hond aan leiband

Vergeet dan niet dat volgens het politiereglement van de stad Tienen iedere hond aan de leiband dient te worden gehouden en dat kwaadaardige honden bovendien gemuilband moeten worden.

Het volledige politiereglement kan je HIER raadplegen, maar wat betreft onze trouwe viervoeters is het volgende belangrijk:

Lees meer →

Al geruime tijd circuleren er valse emails waarin geschreven wordt dat u een achterstallige boete dient te betalen. Soms staat in de mail dat het een 'herinnering' betreft.

screen shot 06-22-16 at 04.14 pm

Deze mails worden steeds "professioneler" opgemaakt maar blijven een poging tot oplichting.

De (federale) politie verstuurt dit soort mails niet en vraagt trouwens NOOIT via internet boetes te betalen!

Klik in geen geval op de links (mogelijkheid tot virussen) en betaal zeker niet ! De mails kunnen er soms een beetje anders uitzien maar de werkwijze van de oplichters blijft hetzelfde. Telkens wordt voorgesteld om met een min of meer anonieme betaalmethode zoals 3G Payment of Ukash te betalen.

Lees meer →

Bromfiets registreren

Facebook

Vanaf nu kun je ons ook volgen op facebook. Ga naar onze facebookpagina HIER (https://www.facebook.com/Politiezone-Tienen-Hoegaarden-1556045921388760/), like ons Likeen je bent steeds op de hoogte van wat er zich in de politiezone Tienen-Hoegaarden afspeelt.

Lees meer →

Vorige12Volgende