Doe gratis mee aan de campagne RestoSafe!

Restosafesticker

De stad Leuven zoekt restaurants die willen deelnemen aan de campagne RestoSafe. De focus ligt op het veilig naar huis na een avondje uit eten. Het is niet de bedoeling om met het belerende vingertje te wijzen. Integendeel, restaurants met het RestoSafe label bedanken de veilige chauffeurs die er zelf voor kiezen geen alcohol te drinken. Ze doen dit met leuke attenties en een lekker alcoholvrij aanbod op de kaart.

Het is een campagne waar je niet tegen kan zijn, want wie wil er niet dat de klanten veilig thuis geraken?

Deze tweede editie loopt van 8 december 2017 tot en met eind februari 2018, niet toevallig tijdens de feestdagen en tijdens Tournée Minérale in februari (deze campagne daagt mensen uit om een maand lang geen alcohol te drinken en was vorig jaar een succes).

Alle restaurants in groot Leuven kunnen zich inschrijven. Deelnemers ontvangen gratis promomateriaal en leuke gadgets zoals promilletesters en sleutelhangers voor de veilige chauffeurs. Op het einde van de campagne zal elk restaurant één kortingsbon voor een etentje in zijn restaurant kunnen verloten. Tenlsotte is de extra promotie op meerdere momenten doorheen de campagne mooi meegenomen.

Deze campagne krijgt de steun van politiezone Leuven, vzw Horeca Leuven, vzw Oude Markt.

Interesse om deel te nemen of meer info: preventie@leuven.be, 016 210 700.