Veelpleger aangehouden die verdacht wordt van harddrugs dealen

De politie van Leuven heeft op zaterdag 24 juni 2017 een 25-jarige man gearresteerd die 76 gram speed en meer dan 10 gram heroïne op zak had. De man staat bekend als veelpleger bij politie en gerecht en stond geseind voor een bevel tot gevangenneming.

De politie herkende de man toen hij op 24 juni rond 18.20u over de Martelarenlaan liep. Hij rende weg van de politie maar kon snel opgepakt worden. De man had onder andere de drugs, drugsattributen, meer dan €300 cash, een plooimes, vier gsm's en een gestolen nummerplaat op zak. Bij een huiszoeking in een garagebox die de man huurt in de Koning Albertstraat werd een groot aantal fietsen en andere spullen teruggevonden die vermoedelijk gestolen zijn. Een foto van de fietsen vind je op de Facebookpagina van Politie Leuven.

De 25-jarige uit Tervuren werd op zondag 25 juni voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Leuven en aangehouden op verdenking van bezit en verkoop van drugs. De drugsfeiten en de diefstallen worden verder onderzocht door de recherche van politie Leuven. De man verschijnt vrijdag voor de raadkamer in Leuven.