Schrijf je kind snel in voor de cursus paashaas

Met de paasvakantie voor de deur wordt in het verkeerspark van het provinciaal recreatiecentrum alles klaargezet voor een nieuwe aflevering van de jaarlijkse "Paashaas"-verkeerslesjes voor kinderen van 5 tot 7 jaar. Net als de vorige jaren biedt politiezone Leuven ook dit jaar een lessenreeks aan. De kinderen van deze leeftijdscategorie kunnen aldus de meest elementaire verkeersregels onder de knie krijgen. Er worden lesjes gegeven over de voorschriften voor voetgangers en over de basisregels die gelden voor de fietsers. Ook de verkeerstekens komen aan bod. De theorie kan nadien uitgeprobeerd worden op het parcours van het verkeerspark.

  • Deelnemen is gratis.
  • De verkeerslessen vinden plaats tijdens de eerste week van de paasvakantie in het verkeerspark van het provinciaal recreatiecentrum Kessel-Lo (toegang langs de Beemdenstraat).
  • Inschrijven voor de lessenreeks kan vanaf 6 maart 2017 via verkeerspark@politieleuven.be. Gezien de enorme belangstelling bij vorige edities, is het raadzaam vooraf te informeren of er nog plaatsen vrij zijn. Dat kan bij de instructeurs Hilde Goossens en Karolina Robbeets via verkeerspark@politieleuven.be of 016 25 38 86 (beperkte bereikbaarheid).
  • Wij raden aan om de kinderen hun eigen fietsje te laten meebrengen. Niet alleen omdat ze deze fiets kennen, maar vooral omdat er dan zeker voldoende voorhanden zijn.