Gezocht: consulent Beleid / secretaris

De lokale politie van Bilzen-Hoeselt-Riemst staat klaar om een nieuw polyvalent talent te verwelkom binnen de beleidscel. Ben jij de punctuele, discrete, communicatieve duizendpoot met een goed strategisch inzicht en de drive om je projecten tot een hoger niveau te tillen? Dan overtuigen we je graag om bij ons team te komen!

vacature

Wij zijn op zoek naar een nieuwe kracht om onze rangen te versterken. Als lid van de beleidscel ben jij als analytisch brein samen met je collega's verantwoordelijk voor het ondersteunen en adviseren van de korpschef, én je weet ook hoe je je als taalgoochelaar vlot kan bewegen in de wondere wereld van de communicatie. Binnen je rol als secretaris zorg jij voor een nuchtere en accurate voorbereiding en afhandeling van allerhande belangrijke meetings zoals de vergaderingen met het politiecollege, de politieraad, de zonale veiligheidsraad, enz. 



Wat we precies zoeken en wat we jou kunnen bieden, kan je hier nalezen op JOBPOL.

Je kan meedoen tot 10 september 2023!



Nog vragen of graag nog wat extra info nodig? Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend via  List.PZ.BHR.Personeelsdienst@police.belgium.eu

Labels