Welkom op de website van de lokale politie Bilzen-Hoeselt-Riemst. Het loont zeker de moeite om hierop eens een kijkje te nemen want deze wordt regelmatig aangepast.Wil je op de hoogte blijven van de wijzigingen van deze homepagina? Stuur dan een mailtje naar politie@pzbhr.be en wij sturen je een webnieuwsbrief wanneer er wijzigingen zijn aan de homepagina.

De donkere maanden zijn weer in aantocht: het wordt gevoelig kouder en de dagen beginnen te korten.

Net zoals ieder jaar zien we in deze periode opnieuw een toename van het aantal woninginbraken. Op 28/10/2016 nam onze politiezone reeds deel aan de nationale actiedag '1 Dag Niet'. Een dag waarop extra werd ingezet tegen het fenomeen woninginbraken.

Lees meer →

ess logoVanaf 14 september 2016 tot eind december 2016 zullen er een interviewers van het onderzoeksbureau TNS Dimarso rondgaan en aankloppen bij verschillende inwoners van Bilzen.

Deze inwoners zijn door toeval aangeduid in het rijksregister en mogen vragen beantwoorden over allerlei maatschappelijke onderwerpen. (Hiervoor is geen speciale kennis vereist, men wil weten wat er echt leeft bij de mensen ...)

Lees meer →

Vanaf heden 29 augustus 2016 zal u niet meer terechtkunnen in het wijkkantoor Hoeselt op de Europalaan 7a. Tot na de verhuis kan u terecht op het hoofdcommissariaat te Schureveld 11 in Bilzen.

De openingsuren van het hoofdcommissariaat in Bilzen kan u raadplegen op deze website. U kan ons ook steeds contacteren op het nummer 089/366.800.

Dank voor uw begrip!

Regelmatig krijgen wij meldingen van inwoners die een opmerkelijk bericht van de Federale Politie in hun mailbox ontvangen. De ontvangers wordt gevraagd een achterstallige boete 'online' te betalen. Wij wensen iedereen te waarschuwen dat het hier om een e-mail van oplichters gaat. Gelieve dus niet in te gaan op deze e-mail. Wij raden ook iedereen aan om in de mail op geen enkele button te klikken aangezien de kans bestaat dat een virus op uw computer geïnstalleerd wordt.

Tot slot wensen wij te benadrukken dat het online laten betalen van boetes nooit de gehanteerde werkwijze van de politie is.

Voorbeeld van een valse e-mail: pdfValse boete Fed.Pol.pdf

Bij Tele-Onthaal kan je over alles praten… Zij het nu over relationele problemen, zelfdoding, verdriet, enz. Tele-Onthaal werkt met geselecteerde en gevormde vrijwilligers die permanent gecoacht worden. ‘Tele-Onthaal biedt je dag en nacht een luisterend oor voor al je kleine en grote zorgen.’

Je kan hiervoor 24u op 24u, 7 dagen op 7 terecht op het gratis 106-nummer (anoniem!) of chat via www.tele-onthaal.be

teleonthaal

Vorige123Volgende