Welkom op de website van de lokale politie Bilzen-Hoeselt-Riemst!

U kan ons ook bereiken via het emailadres politie@pzbhr.be. (Opgelet: Dit emailadres wordt niet permanent bekeken, voor dringende zaken dient men steeds de 101 te bellen.) 

Begin deze maand werden de Wijkdienst en het Onthaal gereorganiseerd. De reorganisatie zou de werking van beide diensten moeten optimaliseren.

Lees meer →

Fietsen in het drukke verkeer als je slechthorend bent... Niet gemakkelijk toch? Fleur Degrande, een 12-jarig meisje uit Torhout, kan ervan meespreken. Zelf is ze slechthorend en fietst ze heel graag. Als ze langs de straten fietst, hoort zij het verkeer achter haar niet waardoor het heel gevaarlijk is om bv. manoeuvres uit te voeren.

Lees meer →

Sedert 9 januari 2017 zijn wij gestart met een kantschriftendienst.

INP Daisy Jorissen en INP Nadia Salemi staan in voor de volledige administratieve afhandeling van alle kantschriften voor de wijkdienst. Indien u een uitnodiging ontvangt, kan u zich binnen de openingsuren, maar steeds op afspraak, aanbieden op het hoofdkantoor of in het eigen wijkkantoor.

Meer uitleg alsook de contactgegevens kan u terugvinden onder Wijkwerking --> Wijkpolitie.

Het besluit van de Vlaamse regering van 30 oktober 2015 wijzigt artikel 11 (snelheidsbeperkingen) van de wegcode.

Deze maatregel treedt in werking op 1 januari 2017.

Lees meer →

Vanaf maandag 9 januari 2017 verwelkomen onze wijkagenten van Hoeselt u op een nieuwe locatie, namelijk op de Dorpsstraat 3 bus 3 in Hoeselt.

Lees meer →

Vorige123Volgende