Welkom op de website van de lokale politie Bilzen-Hoeselt-Riemst. Het loont zeker de moeite om hierop eens een kijkje te nemen want deze wordt regelmatig aangepast.Wil je op de hoogte blijven van de wijzigingen van deze homepagina? Stuur dan een mailtje naar politie@pzbhr.be en wij sturen je een webnieuwsbrief wanneer er wijzigingen zijn aan de homepagina.

Zondag 31 juli 2016 gaat de 2e editie van ‘IRONMAN Maastricht-Limburg’ door.

Deze zal voor een gedeelte doorgaan in Bilzen en Riemst. De medewerkers van de lokale politie Bilzen-Hoeselt-Riemst stellen momenteel alles in werking om tijdens het evenement beschikbaar te blijven voor zowel de deelnemers als de bezoekers.

Lees meer →

Met bovenvermelde campagne wil de dienst Dierenwelzijn van het Departement LNE iedereen die een huisdier wil kopen of adopteren oproepen om eerst huisdierinfo.be te raadplegen.

Lees meer →

laptop police on web2Vertrekt u voor lange tijd op vakantie? Afwezig omwille van een ziekenhuisopname? Of misschien bent u een dag afwezig wegens een huwelijk, begrafenis,…?

Vraag dan een gratis afwezigheidstoezicht of vakantietoezicht aan bij uw Lokale Politie!

Lees meer →

Regelmatig krijgen wij meldingen van inwoners die een opmerkelijk bericht van de Federale Politie in hun mailbox ontvangen. De ontvangers wordt gevraagd een achterstallige boete 'online' te betalen. Wij wensen iedereen te waarschuwen dat het hier om een e-mail van oplichters gaat. Gelieve dus niet in te gaan op deze e-mail. Wij raden ook iedereen aan om in de mail op geen enkele button te klikken aangezien de kans bestaat dat een virus op uw computer geïnstalleerd wordt.

Tot slot wensen wij te benadrukken dat het online laten betalen van boetes nooit de gehanteerde werkwijze van de politie is.

Voorbeeld van een valse e-mail: pdfValse boete Fed.Pol.pdf

Dan is de gratis app ‘GoingAbroad’ misschien iets voor jou!icon-going-aboard-01

‘GoingAbroad’ is een smartphone-app van de Europese Commissie. Deze verkeersveiligheidsapp bevat alle belangrijkste basisverkeersregels in de EU zoals snelheidsbeperkingen, alcoholpromillages, verkeerslichten, enz. Zelfs de gordelplicht en het al dan niet dragen van een helm op de fiets en motorfiets komen aan bod!

Lees meer →

Vorige123Volgende