Welkom op de website van de lokale politie Bilzen-Hoeselt-Riemst!

U kan ons ook bereiken via het emailadres politie@pzbhr.be. (Opgelet: Dit emailadres wordt niet permanent bekeken, voor dringende zaken dient men steeds de 101 te bellen.) 

Door de aanhoudende droogte zijn er preventieve tijdelijke maatregelen van kracht in verband met het gebruik van water uit het publieke drinkwaternet.

Raadpleeg het politiebesluit voor meer informatie.

Bij de inschrijving van elk voertuig en voor elke toegekende kentekenplaat, reikt de DIV een inschrijvingsbewijs (CIM) uit.

Het CIM bewijst dat het voertuig in België werd ingeschreven. Dit document wordt opgestuurd per post naar het adres van de hoofdverblijfplaats van de aanvrager.

Het inschrijvingsbewijs bestaat uit twee delen. Het deel “voertuig” moet steeds in het voertuig worden bewaard wanneer het voertuig op de openbare weg rijdt, stilstaat of geparkeerd wordt.

Zelfs wanneer het voertuig niet meer ingeschreven is, moet de eigenaar van het voertuig het volledig document bijhouden.

Lees meer →

Begin deze maand werden de Wijkdienst en het Onthaal gereorganiseerd. De reorganisatie zou de werking van beide diensten moeten optimaliseren.

Lees meer →

Fietsen in het drukke verkeer als je slechthorend bent... Niet gemakkelijk toch? Fleur Degrande, een 12-jarig meisje uit Torhout, kan ervan meespreken. Zelf is ze slechthorend en fietst ze heel graag. Als ze langs de straten fietst, hoort zij het verkeer achter haar niet waardoor het heel gevaarlijk is om bv. manoeuvres uit te voeren.

Lees meer →

Sedert 9 januari 2017 zijn wij gestart met een kantschriftendienst.

INP Daisy Jorissen en INP Nadia Salemi staan in voor de volledige administratieve afhandeling van alle kantschriften voor de wijkdienst. Indien u een uitnodiging ontvangt, kan u zich binnen de openingsuren, maar steeds op afspraak, aanbieden op het hoofdkantoor of in het eigen wijkkantoor.

Meer uitleg alsook de contactgegevens kan u terugvinden onder Wijkwerking --> Wijkpolitie.

Vorige1234Volgende