Welkom op de website van de lokale politie Bilzen-Hoeselt-Riemst. Het loont zeker de moeite om hierop eens een kijkje te nemen want deze wordt regelmatig aangepast.Wil je op de hoogte blijven van de wijzigingen van deze homepagina? Stuur dan een mailtje naar politie@pzbhr.be en wij sturen je een webnieuwsbrief wanneer er wijzigingen zijn aan de homepagina.

Sedert 9 januari 2017 zijn wij gestart met een kantschriftendienst.

INP Daisy Jorissen en INP Nadia Salemi staan in voor de volledige administratieve afhandeling van alle kantschriften voor de wijkdienst. Indien u een uitnodiging ontvangt, kan u zich binnen de openingsuren, maar steeds op afspraak, aanbieden op het hoofdkantoor of in het eigen wijkkantoor.

Meer uitleg alsook de contactgegevens kan u terugvinden onder Wijkwerking --> Wijkpolitie.

Het besluit van de Vlaamse regering van 30 oktober 2015 wijzigt artikel 11 (snelheidsbeperkingen) van de wegcode.

Deze maatregel treedt in werking op 1 januari 2017.

Lees meer →

Vanaf maandag 9 januari 2017 verwelkomen onze wijkagenten van Hoeselt u op een nieuwe locatie, namelijk op de Dorpsstraat 3 bus 3 in Hoeselt.

Lees meer →

De donkere maanden zijn weer in aantocht: het wordt gevoelig kouder en de dagen beginnen te korten.

Net zoals ieder jaar zien we in deze periode opnieuw een toename van het aantal woninginbraken. Op 28/10/2016 nam onze politiezone reeds deel aan de nationale actiedag '1 Dag Niet'. Een dag waarop extra werd ingezet tegen het fenomeen woninginbraken.

Lees meer →

ess logoVanaf 14 september 2016 tot eind december 2016 zullen er een interviewers van het onderzoeksbureau TNS Dimarso rondgaan en aankloppen bij verschillende inwoners van Bilzen.

Deze inwoners zijn door toeval aangeduid in het rijksregister en mogen vragen beantwoorden over allerlei maatschappelijke onderwerpen. (Hiervoor is geen speciale kennis vereist, men wil weten wat er echt leeft bij de mensen ...)

Lees meer →

Vorige123Volgende