Resultaten BOB-zomercampagne

Di 19.09.2017 - 12:47
BOB

In het kader van de voorbije BOB-zomercampagne (9 juni tot en met 4 september) werden er 921 bestuurders gecontroleerd in de politiezone Sint-Truiden - Gingelom - Nieuwerkerken op het rijden onder invloed van alcohol.

Lees meer →

Extra controle op vervuilers in de week van 18-24 september 2017

Do 14.09.2017 - 14:31
Zwerfvuil 2

Wie zijn afval op de grond gooit, riskeert een sanctie. Dat is algemeen geweten. Toch zijn er nog altijd mensen die afval helaas niet in de vuilnisbak gooien.

Uiteraard is de strijd tegen zwerfvuil een altijddurende strijd, maar in de week van de handhaving kijken we extra toe op het naleven van de regels. Help jij ook mee? Zwerfvuil bestrijden is een zaak van iedereen: het schaadt de natuur en het kost de Vlaamse gemeenschap jaarlijks meer dan 60 miljoen euro. En zeg nu zelf, afval in de vuilnisbak gooien is een kleine daad met een groot resultaat!

Overtreders zijn gewaarschuwd! Heel wat toezichthouders zullen berispen en/of beboeten. Help met ons mee en spreek vervuilers aan. Alleen door samen overtreders een halt toe te roepen en afval in de vuilnisbak te gooien, maken we werk van een propere politiezone.

Goede samenwerking loont: drugsnetwerk opgerold

Di 12.09.2017 - 11:50

Dankzij de goede samenwerking tussen de recherche van de lokale politie Sint-Truiden - Gingelom - Nieuwerkerken, de omliggende politiezones, de recherche van de politie van Rotterdam Zuid en de respectievelijke Parketten, is een druglijn opgerold, die verantwoordelijk was voor de handel in bruine heroïne en cocaïne in Sint-Truiden en omliggende steden.

Lees meer →