Drugscontroles in politiezone Neteland

Di 17.10.2017 - 15:18
No drugs 2

Afgelopen vrijdag hielden wij een drugcontrole op de fuif Bosbeats in Grobbendonk. Voor de controle zetten wij acht rechercheurs en een drughond in aan de ingang van het evenement. 66 bezoekers werden door de hond aangeduid als verdachte. Zij werden allen gefouilleerd. Bij zes van hen werd een gebruikershoeveelheid cannabis aangetroffen. De drugs werden in beslag genomen en tegen de verdachten werd een proces-verbaal opgesteld.

Lees meer →

Vlaamse handhavingsweek tegen zwerfvuil en sluikstorten

Wo 11.10.2017 - 12:55
VUI139 fb post a

In de week van 18 tot 24 september werkten wij mee aan de strijd tegen zwerfvuil en sluikstorten. Onze politiemensen gingen de baan op om inwoners bewust te maken, te informeren en indien nodig te verbaliseren. Er waren meerdere controles op verschillende plaatsen in onze politiezone, bv. aan glascontainers, in parken en op plekken waar regelmatig afval wordt achtergelaten.

Lees meer →

Arrestatie drugdealer in centrum van Herentals

Do 05.10.2017 - 16:29
Foto's0309

Ons team "criminaliteit en overlast" arresteerde woensdagavond een drugdealer in het centrum van Herentals. De 46-jarige man had 10 gram cocaïne op zak verdeeld in kleine zakjes. De verdachte werd donderdag aangehouden door de onderzoeksrechter in Turnhout en opgesloten in de cel. Hij bekende de feiten en zal zich later voor de rechtbank moeten verantwoorden.

Lees meer →