Word jij de ontwerper van het logo en de huisstijl van Neteland?

Om het samenwerkingsverband 'Neteland' een eigen identiteit te geven, is men op zoek naar een fris logo en bijhorende huisstijl. Ben je een grafisch talent en heb je zin om 'Neteland' mee naar een hoger niveau te tillen? Neem dan deel aan onze open wedstrijd en maak kans op een mooie beloning. 'Neteland' is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Olen en Vorselaar. Die samenwerking komt in diverse domeinen terug, gaande van veiligheid, vrije tijd en gezondheid tot grondgebonden materies, sociaal beleid en onderwijs.

Je kan je ontwerpen indienen tot 3 mei 2018.

Het logo is geen toeristisch logo om de streek te promoten, wel één dat volgende waarden uitstraalt:

  • Verregaande samenwerking tussen de vijf participerende gemeenten.
  • Regio met vijf gelijkwaardige partners.
  • Vast omlijnde zone / preferentiële partners.
  • ntinu én samen overleggen over opportuniteiten en kansen om de samenwerking te versterken, m.a.w. een dynamisch samenwerkingsverband.
  • - Gedeelde regiokenmerken (de streek wordt gekenmerkt door natuur, waterlopen en bedrijvigheid).

Dit logo moet enerzijds op zichzelf staan, maar moet anderzijds ook gebruikt kunnen worden in combinatie met verschillende baselines, bijvoorbeeld Neteland - bibliotheek, Neteland - toerisme, Neteland - … Het hoofdlogo dient dus steeds hetzelfde te zijn, de baseline kan variëren. Als grafisch ontwerper mag je enkele voorbeelden geven.

Om een samenhangende visuele identiteit te creëren is men naast een logo, op zoek naar een volledige huisstijl (kleurgebruik, typografie,…). Hierbij vraagt men enkele huisstijlmaterialen te maken, zoals een lay-out voor businesscards, PowerPointpresentaties, briefpapier en affiches.

Breng jij het samenwerkingsverband 'Neteland' mee naar een hoger niveau? Klik hier voor meer informatie!